Το Fall Guys ξεπερνά πλέον σε ώρες θέασης το League Of Legends

Το παιχνίδι-φαινόμενο σαρώνει και το Twitch
21 Αυγούστου 2020 15:40
Το Fall Guys ξεπερνά πλέον σε ώρες θέασης το League Of Legends

Όπως φαίνεται τίποτα δεν μπορεί να βάλει φρένο στη δημοτικότητα το Fall Guys: Ultimate Knockout της Mediatonic. Το πολύχρωμο battle royale που θυμίζει έντονα τηλεοπτικά παιχνίδια όπως "Το κάστρο του Τακέσι" ή τα "Παιχνίδια χωρίς Σύνορα", ξεπέρασε επίσημα τις ώρες τηλεθέασης στο Twitch κλέβοντας τη θέση από το League Of Legends.

Είτε πρόκειται για τις πολύχρωμες πίστες του με την κλιμακωτή τους δυσκολία, την ευρεία "γκαρνταρόμπα" των skins ή απλά επειδή είναι τόσο πολύ εθιστικό, το Fall Guys έχει εξελιχθεί σε ένα φαινόμενο που το gaming κοινό είχε να δει από τα Pokemon GO, το PUBG και το Fortnite. Έτσι, αφού κατάφερε να πάρει το στέμμα της..."τηλεθέασης" από το Fortnite, ήταν απλά θέμα χρόνου να ξεπεράσει ακόμα και το MOBA της Riot Games.

Σύμφωνα λοιπόν με το TwitchTracker και Sully Gnome, το παιχνίδι είχε κατά μέσο όρο πάνω από 182.000 προβολές μέσα σε μια εβδομάδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες 174.000 του League of Legends. Αναλυτικότερα, οι παίκτες του Fall Guys έκαναν stream πάνω από 30.6 εκατομμύρια ώρες gameplay, ενώ το LOL 29.3 εκατομμύρια ώρες αντίστοιχα. Ωστόσο, το Fall Guys βρίσκεται στην 5η θέση του μέσου όρου ημερήσιων προβολών ανά κανάλι, αλλά απέχει κυριολεκτικά μια ανάσα από το να περάσει το VALORANT και το League of Legends.

Το Fall Guys: Ultimate Knockout είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο για PS4 και PC.