Το Hitman 3 θα είναι αποκλειστικό στο Epic Games Store για ένα χρόνο

Για το Steam θα πρέπει να κάνετε υπομονή
21 Αυγούστου 2020 11:48
Το Hitman 3 θα είναι αποκλειστικό στο Epic Games Store για ένα χρόνο

Στις αρχές του καλοκαιριού και συγκεκριμένα μέσα από την παρουσίαση του PS5 event, η IO Interactive ανακοίνωσε το πολυπόθητο 3ο κεφάλαιο του Hitman. Πρόκειται για το μεγάλο φινάλε της World of Assassination τριλογίας, το οποίο δίνει στον Agent 47 την πιο δύσκολη αποστολή του μέχρι σήμερα.

Τώρα, μέσα από μία νέα ανακοίνωση, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε ότι αν θέλετε να παίξετε το Hitman 3 στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας θα μπορείτε μέσα από το Epic Games Store, στο οποίο θα βρίσκεται ως timed exclusive για 12 μήνες.

Ως ανεξάρτητο στούντιο, η συνεργασία μας με την Epic μάς έδωσε την ελευθερία να δημιουργήσουμε το Hitman 3 ακριβώς όπως φανταζόμασταν και να εκδώσουμε οι ίδιοι το παιχνίδι μας κατευθείαν στους παίκτες.

Τέλος, το στούντιο γνωστοποίησε ότι αν έχετε αποθηκευμένη την πρόοδό σας από τα δύο προηγούμενα Hitman, θα μπορείτε να την μεταφέρετε στο νέο παιχνίδι μέσα στην έκδοση του Epic Games Store.

Το Hitman 3 θα κυκλοφορήσει στα PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia και PC μέσω Epic Games Store τον Ιανουάριο του 2021. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.