Fan του Cyberpunk 2077 έστησε τελετουργικό για να μην καθυστερήσει άλλο το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με κεριά φωτογραφίες και τα σχετικά
20 Αυγούστου 2020 18:00
Fan του Cyberpunk 2077 έστησε τελετουργικό για να μην καθυστερήσει άλλο το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα ασυνήθιστο τρόπο διέφυγε ένας fan του Cyberpunk 2077 προκειμένου να μη λάβει νέα καθυστέρηση το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο χρήστης του Twitter @dcig66 μαζί με άλλους παίκτες, διοργάνωσε ένα τελετουργικό τύπου "βουντού", – που δημοσίευσε και στο Reddit- στο οποίο χρησιμοποίησε (προφανώς με χιουμοριστική διάθεση) ένα βωμό με φωτογραφίες από το πόνημα της CD Projekt Red, του Keanu Reeves που θα συμμετέχει στο project, καθώς και του δημιουργού του παιχνιδιού Mike Pondsmith.

Όλα αυτά συνοδεύτηκαν από κεριά και διάφορους τυχαίους δίσκους παιχνιδιών, με τον ίδιο να ψάλλει πολλαπλές φορές μεταξύ άλλων, «Μη καθυστερήσει».  

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται φυσικά, είναι αν τα «μαγικά» του θα πιάσουν ή δεδομένου πως το στούντιο δεν είναι ευχαριστημένο με το melee combat, θα λάβει νέα καθυστέρηση. Όπως και να χει σε λίγο καιρό θα ξέρουμε.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Οι next-gen εκδόσεις του τίτλου δεν έχουν ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.