Ένας από τους μουσικούς του Death Stranding συνθέτει για το Halo Infinite

Ακούστε το πρώτο δείγμα της δουλειάς του
19 Αυγούστου 2020 11:10
Ένας από τους μουσικούς του Death Stranding συνθέτει για το Halo Infinite

Μπορεί πρόσφατα να ανακοινώθηκε η καθυστέρηση του Halo Infinite για το 2021, ωστόσο αυτό δε φαίνεται να πτοεί την 343 Industries από το να αποκαλύπτει νέες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά, η ομάδα δημοσίευσε ένα κομμάτι από το soundtrack του επερχόμενου τίτλου.

Αναλυτικότερα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το "Through the Trees", το οποίο έχει επιμεληθεί ο συνθέτης Joel Corelitz. Πρόκειται για έναν μουσικό που έχει συνεισφέρει σε πολλά παιχνίδια, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι το Death Stranding, για το οποίο έγραψε μερικά από τα επιπλέον κομμάτια του soundtrack. Ο Joel, λοιπόν, θα έρθει να σταθεί δίπλα στους Gareth Coker και Curtis Schweitzer, πλαισιώνοντας έτσι την τριάδα συνθετών του τίτλου. Την όλη προσπάθεια συντονίζει ο Joel Yarger, ο οποίος έχει το ρόλο του music supervisor στην 343.

Πέρα από το εν λόγω μουσικό κομμάτι που μπορείτε να ακούσετε μέσα από τον player που ακολουθεί, ο συνθέτης παραχώρησε και μια συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Halo, αναλύοντας το παρελθόν του, αλλά και τη συνεισφορά του στο project. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Το Halo Infinite βρίσκεται υπό ανάπτυξη για το Xbox One, το Xbox Series X και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.