Το Spelunky 2 θα φτάσει στο PC λίγο μετά την PS4 έκδοση

Διευκρινήσεις από τον σχεδιαστή του τίτλου
18 Αυγούστου 2020 11:28
Το Spelunky 2 θα φτάσει στο PC λίγο μετά την PS4 έκδοση

Στο πλαίσιο του πρόσφατου State of Play της Sony αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Spelunky 2. Συγκεκριμένα, ο τίτλος αναμένεται να καταφθάσει στο PlayStation 4 στις 15 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, οι PC gamers που ανυπομονούσαν να καταπιαστούν με τη συνέχεια του λατρεμένου roguelike τίτλου δε γνώριζαν μέχρι στιγμής πότε να περιμένουν την κυκλοφορία του.

Αυτό έρχεται να αλλάξει τώρα, αφού ο σχεδιαστής του τίτλου, Derek Yu, αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter το πλαίσιο κυκλοφορίας. Έτσι, λοιπόν, το Spelunky 2 αναμένεται να καταφθάσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω του Steam “μερικές εβδομάδες μετά” την PS4 έκδοση. Παίρνοντας σε περαιτέρω διευκρινήσεις, ο Yu τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται τον επιπλέον χρόνο για να βεβαιωθεί πως ο τίτλος τρέχει καλά στο PC και ότι το online multiplayer δεν έχει προβλήματα.

Το Spelunky 2 θα μεταφέρει τη δράση στο φεγγάρι και το procedurally generated rogue-like platforming που έχουν λατρέψει οι παίκτες, θα εμπλουτιστεί με νέα αντικείμενα, περιοχές, τέρατα, παγίδες, online multiplayer και πολλά ακόμη.