Επικεφαλής Xbox: “Η Nintendo είναι το διαμάντι της βιομηχανίας.”

Διθυραμβικά σχόλια από τον Phil Spencer
15 Αυγούστου 2020 11:29
Επικεφαλής Xbox: “Η Nintendo είναι το διαμάντι της βιομηχανίας.”

Πρόσφατα, ο επικεφαλής του Xbox τμήματος της Microsoft, Phil Spencer, παραχώρησε μια συνέντευξη στον Gary Whitta, συγγραφέα της Star Wars ταινίας, Rogue One, ο οποίος εδώ και καιρό παρουσιάζει ένα talk show εντός του τρομερά δημοφιλούς παιχνιδιού Animal Crossing.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Spencer εκδήλωσε για άλλη μια φορά το θαυμασμό του για τη Nintendo. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι η εμπειρία που προσφέρει συνολικά είναι μαγική.

Το πολύ αγνό πράγμα που κάνει η Nintendo, είναι ότι σκέφτεται σχετικά με τα παιχνίδια της, σχετικά με το hardware της και την πλατφόρμα της, ως κάτι ενιαίο και έτσι χτίζει τις εμπειρίες της. Το λέω αυτό, γνωρίζοντας πολύ καλά τις ομάδες της. Πιστεύω πως είναι μαγικός ο τρόπος με τον οποίον δημιουργούν μια ολοκληρωμένη Nintendo εμπειρία στις συσκευές τους και αυτή η εμπειρία είναι που κοιτάζω αυτή τη στιγμή, στα χέρια μου, στο Switch μου, με το Animal Crossing. Αυτό περιλαμβάνει το ίδιο το Switch που τρέχει το παιχνίδι, μέχρι τον τρόπο που επισκέπτεσαι τα νησιά των άλλων παικτών.

Στη συνέχεια τόνισε ότι η Nintendo είναι ένα διαμάντι της βιομηχανίας, επαινώντας τα στούντιό της.

Στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας, όπως ξέρετε, τα περισσότερα πράγματα δεν εξελίσσονται σε τεράστιες επιτυχίες και έτσι πρέπει πάντα να υπάρχει το στοιχείο της έκπληξης. Όμως, η Nintendo είναι απλά αριστοτεχνική σε αυτό που κάνει, και το έχω πει ξανά στο παρελθόν, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι έχουν την ισχυρότερη first-party δομή. Είναι ένα διαμάντι για εμάς στη gaming βιομηχανία και κάτι που πρέπει να προστατεύσουμε.

Ποια είναι η άποψή σας για τις δηλώσεις του Spencer; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!