Το Operation Blackout υπόσχεται μια αυθεντική G.I. Joe περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμπνευσμένο από κόμικς των 80s
14 Αυγούστου 2020 18:05
Το Operation Blackout υπόσχεται μια αυθεντική G.I. Joe περιπέτεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανακοινώθηκε το G.I. Joe: Operation Blackout. Πρόκειται για ένα team-based τρίτου προσώπου παιχνίδι από το διάσημο franchise της Hasbro. Σε αυτό, θα μπορείτε να ελέγξετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, να διαλέξετε ανάμεσα σε Team Joe και Team Cobra και να ζήσετε μια περιπέτεια γεμάτη δράση.

Ο τίτλος θα σας ταξιδέψει από τα Headquarters των Cobra και άλλες γνωστές τοποθεσίες μέσα από μια πρωτότυπη ιστορία εμπνευσμένη από κόμικ των 80s. Το Operation Blackout θα διαθέτει 18 ξεχωριστές αποστολές και σε αυτές θα συναντήσετε εμβληματικά οχήματα και πολλές μάχες με bosses, είτε θέλετε να παίξετε μόνοι σας, είτε με φίλους μέσω του split-screen που θα διαθέτει.

Τέλος, θα έρθει εμπλουτισμένο με πολλούς χαρακτήρες -δώδεκα σε αριθμό- συμπεριλαμβανωμένων των Duke, Snake Eyes, Cobra Commander, Destro, Roadblock, Storm Shadow και άλλους.

Το G.I. Joe: Operation Blackout θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για PC, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One. Δείτε το πρώτο trailer μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: