Ένα ολοκαίνουργιο εμπόδιο έρχεται στο Fall Guys (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρώτο patch
12 Αυγούστου 2020 18:20
Ένα ολοκαίνουργιο εμπόδιο έρχεται στο Fall Guys (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει ο ξεκαρδιστικός battle royale τίτλος, Fall Guys: Ultimate Knockout, φαίνεται πως έχει κινητοποιήσει την ομάδα ανάπτυξης Mediatonic, αφού μέσα από το επίσημο Twitter account της γνωστοποίησε ότι σήμερα θα καταφθάσει ένα ολοκαίνουργιο level στο παιχνίδι.

Ο λόγος γίνεται για το “fan favourite” εμπόδιο που απόλαυσαν οι παίκτες στην beta έκδοση του παιχνιδιού και έρχεται με την ονομασία Jump Showdown. Μπορείτε να το δείτε εν δράσει μέσα από το tweet που ακολουθεί.

Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε ότι το νέο αυτό update που θα κυκλοφορήσει σήμερα βελτιώνει πολλά bugs και διορθώνει μερικά άλλα προβλήματα του τίτλου, όπως αυτό με το matchmaking. Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στις απαντήσεις του παρακάτω tweet.

Το Fall Guys έχει γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες ημέρες, ενώ όπως μάθαμε κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα στο Steam. Τέλος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται διαθέσιμο εντελώς δωρεάν στο PS4 για τους συνδρομητές του PlayStation Plus.