H CD Projekt Red δεν είναι ευχαριστημένη με το melee combat του Cyberpunk 2077

«Το δουλεύουμε»
11 Αυγούστου 2020 15:01
H CD Projekt Red δεν είναι ευχαριστημένη με το melee combat του Cyberpunk 2077

Πρόσφατα είδαμε το δεύτερο επεισόδιο του Night City Wire, στο οποίο μεταξύ άλλων η CD Projekt Red παρουσίασε το gunplay και την ποικιλία των όπλων που θα συναντήσουμε στο Cyberpunk 2077. Μπορεί να είδαμε μερικά αποσπάσματα σχετικά με τα melee όπλα, όπως η katana, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν αρκετά.

Τι γίνεται λοιπόν με τα melee όπλα και τις μάχες; Την απάντηση έρχεται να δώσει ο senior gameplay designer του παιχνιδιού, Pawel Kapala, σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο VG247, λέγοντας:

Απέχουμε μερικούς μήνες ακόμα πριν από την κυκλοφορία και στην πραγματικότητα τώρα δουλεύουμε εξονυχιστικά πάνω στο melee. Αφιερώνουμε πολύ χρόνο, προσπαθώντας να το τελειοποιήσουμε και βασικά, δεν είμαστε 100% χαρούμενοι με το feedback που λάβαμε. Παρ' όλ' αυτά, ακόμα και τώρα είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα από πριν και σίγουρα θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Γνωρίζουμε πως πρέπει να το τελειοποιήσουμε και θα βάλουμε τα δυνατά μας. Το melee σε ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου δεν είναι και τόσο εύκολο, ειδικά όταν ξεκινάς κάτι απ’ το μηδέν και οι προηγούμενες δουλειές σου αφορούσαν τίτλους τρίτου προσώπου. Συνεχίζουμε όμως να το δουλεύουμε.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Οι next-gen εκδόσεις του τίτλου δεν έχουν ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.