Άφθονες νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077 – Νέα βίντεο για τα όπλα, τα lifepaths και τη μουσική του

Μαζί με ολοκαίνουργια gameplay πλάνα
10 Αυγούστου 2020 20:25
Άφθονες νέες πληροφορίες για το Cyberpunk 2077 – Νέα βίντεο για τα όπλα, τα lifepaths και τη μουσική του

Πιστή στην υπόσχεσή της, η CD Projekt Red μετέδωσε ζωντανά το δεύτερο επεισόδιο της Night City Wire σειράς της, η οποία εστιάζει στο άκρως αναμενόμενο Cyberpunk 2077. Κάθε επεισόδιο ασχολείται με μια διαφορετική πτυχή του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο.

Αυτή τη φορά μάθαμε περισσότερα για τα lifepaths στο παιχνίδι, με την παρουσίαση να περιλαμβάνει ολόφρεσκα gameplay πλάνα. Τι είναι, λοιπόν, τα lifepaths; Στην πράξη πρόκειται για μια απόφαση που θα κληθείτε να πάρετε όταν ξεκινήσετε το campaign. Οι επιλογές σας είναι τρείς: Street Kid, Nomad και Corpo. Το αξιοσημείωτο είναι πως η εισαγωγή του τίτλου θα είναι εντελώς διαφορετική, αναλόγως το μονοπάτι που θα διαλέξετε. Όμως η διαφορετική εισαγωγή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Το κάθε μονοπάτι θα καθορίσει πολλές από τις επιλογές που θα έχετε διαθέσιμες και στη συνέχεια, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες, αλλά και αδυναμίες.

Για παράδειγμα, στην επιλογή του Nomad θα ζείτε έξω από τη Night City και θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να μπείτε. Αυτό ναι μεν σαν δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή, αλλά από την άλλη με το Street Kid μονοπάτι έχετε ήδη διασυνδέσεις στις περισσότερες συμμορίες της πόλης αφού μεγαλώσατε στους δρόμους της.

Παρακάτω ακολουθεί ένα trailer που παρουσιάζει εν συντομία τις τρείς επιλογές, καθώς και περισσότερες πληροφορίες από τους ίδιους τους developers για το πως επηρεάζουν το gameplay.

Στη συνέχεια το σόου εστίασε στο πως το σουηδικό punk rock συγκρότημα Refused, μεταμορφώθηκε στους in-game "Samurai". Πρόκειται για τη μπάντα του Johnny Silverhand, τον χαρακτήρα δηλαδή που υποδύεται ο Keanu Reeves.

Στο πλαίσιο αυτό, πέρα από τη συζήτηση με τα μέλη του συγκροτήματος, τα φώτα της δημοσιότητας είδαν δύο νέα κομμάτια από το soundtrack του Cyberpunk, τα οποία έχουν επιμεληθεί φυσικά οι Refused. Μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα και να ακούσετε τα δύο νέα τραγούδια παρακάτω.

Τέλος, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα ακόμη χορταστικό gameplay trailer, το οποίο περιλάμβανε περισσότερα πλάνα και ενδιαφέρουσες πληροφορίες από τους developers. Πιο αναλυτικά όμως, στο συγκεκριμένο απόσπασμα του σόου, οι δημιουργοί του παιχνιδιού αποκάλυψαν περισσότερα για τα όπλα που θα έχουμε στη διάθεσή μας ως παίκτες. Αυτά θα χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες, τις power, tech και smart, προσφέροντας πληθώρα εναλλακτικών για κάθε gameplay σενάριο.

Περισσότερα στον player που ακολουθεί.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Οι next-gen εκδόσεις του τίτλου δεν έχουν ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.