Δείτε ξανά το reveal trailer του Assassin’s Creed Valhalla με την γυναικεία εκδοχή του Eivor

Μετά από 3 ολόκληρους μήνες
10 Αυγούστου 2020 16:26
Δείτε ξανά το reveal trailer του Assassin’s Creed Valhalla με την γυναικεία εκδοχή του Eivor

Τον περασμένο Απρίλιο είδαμε το πρώτο trailer του Assassin's Creed: Valhalla. Παράλληλα με αυτό, η Ubisoft παρουσίασε και μερικές λεπτομέρειες για το νέο Σκανδιναβικό κεφάλαιο της σειράς, στο οποίο όπως γνωρίζουμε θα μας δίνεται τη δυνατότητα να επιλέξουμε το φύλο του πρωταγωνιστικού χαρακτήρα, που ακούει στο όνομα Eivor.

Σε αντίθεση μάλιστα με το προηγούμενο παιχνίδι, το Valhalla φέρνει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους παίκτες να αλλάζουν το φύλο του χαρακτήρα που ελέγχουν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν, χωρίς να επηρεάζεται το storyline. Τώρα, λοιπόν, η γαλλική εταιρία έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το αρχικό trailer με μια ανατροπή. Η νέα εκδοχή του trailer αντικαθιστά τον αντρικό χαρακτήρα Eivor με τον γυναικείο, προσφέροντας έτσι μια εναλλακτική ματιά στους παίκτες που επιθυμούν να παίξουν με εκείνη. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.

To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Ubisoft Store. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+.