Ένα μυστηριώδες μήνυμα τρομάζει τους παίκτες του Call of Duty: Warzone

Και μάλλον είναι teaser για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς
10 Αυγούστου 2020 10:08
Ένα μυστηριώδες μήνυμα τρομάζει τους παίκτες του Call of Duty: Warzone

Κάτι περίεργο συμβαίνει στο Call of Duty: Warzone, αφού πολλοί παίκτες αναφέρουν πως όσο παίζουν ένα μυστηριώδες μήνυμα εμφανίζεται στιγμιαία στην οθόνη τους. Συγκεκριμένα, η οθόνη φαίνεται να “σπάει” για λίγο και στη συνέχεια να εμφανίζει το μήνυμα ‘know your history’, ενώ για κλάσματα του δευτερολέπτου εμφανίζεται και μια φράση στα ρωσικά, η οποία μεταφράζει σε ‘doomed to repeat it’.

Το μήνυμα αυτό μπορεί να εμφανιστεί τυχαία σε οποιαδήποτε στιγμή όσο παίζετε Warzone και παρακάτω μπορείτε να δείτε το gameplay απόσπασμα ενός παίκτη που αντίκρυσε το συμβάν τυχαία.

Το μήνυμα αυτό μάλλον σχετίζεται με το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops Cold War, το οποίο η Activision αναμένεται να αποκαλύψει σύντομα. Εξάλλου, το στυλ του μνήματος θυμίζει έντονα τη σειρά Blacks Ops και ειδικότερα το πρώτο παιχνίδι, με το νούμερα που έβλεπε ο πρωταγωνιστής, Alex Mason.

Για την ώρα, αυτό που γνωρίζουμε επίσημα είναι πως ο τίτλος αναπτύσσεται από την Treyarch σε συνεργασία με την Raven Software. Μάλιστα, η Activision είχε αφήσει το υπονοούμενο πως το επόμενο κεφάλαιο της σειράς θα αποκαλυφθεί μέσα από το Warzone, επομένως αυτό το περίεργο μήνυμα είναι μάλλον μόνο η αρχή.