Τεράστια επιτυχία για το Fall Guys - Εκτοξεύθηκε στην πεντάδα του Steam

Ξεπέρασε στιγμιαία και το Grand Theft Auto V
09 Αυγούστου 2020 15:27
Τεράστια επιτυχία για το Fall Guys - Εκτοξεύθηκε στην πεντάδα του Steam

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα στατιστικών Githyp, το ξεκαρδιστικό battle royale Fall Guys είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2020. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ οποιοδήποτε παιχνίδι της Devolver Digital.

Μάλιστα, τo Fall Guys κατάφερε να βρεθεί στην τέταρτη θέση του Steam, ξεπερνώντας στιγμιαία μέχρι και το Grand Theft Auto V, αφού κατάφερε το εντυπωσιακό ορόσημο των 123,017 ταυτόχρονα συνδεδεμένων παικτών. Το επίτευγμα αυτό γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς πως παρόλο που το παιχνίδι είναι δωρεάν αυτό το μήνα για τους συνδρομητές του PlayStation Plus, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών πωλείται έναντι 19,99€.

Η επιτυχία δε σταματά στο Steam ωστόσο, αφού ο τίτλος κατάφερε να προσελκύσει στο ντεμπούτο του περισσότερους θεατές στο Twitch από τα μεγαθήρια της βιομηχανίας Fortnite και Call of Duty: Warzone. Τη στιγμή που δημοσιεύεται η εν λόγω είδηση το παιχνίδι είναι δεύτερο στην κατάταξη του Twitch, με την πρώτη θέση να ανήκει στο League of Legends.

Ο θεοπάλαβος τίτλος της Devolver Digital είναι διαθέσιμος στα PS4 και PC.