Η Nintendo αναζητά σχεδιαστές για 2D παιχνίδι

Τι ετοιμάζει η ιαπωνική εταιρία;
09 Αυγούστου 2020 16:28
Η Nintendo αναζητά σχεδιαστές για 2D παιχνίδι

Σύμφωνα με το Nintendo Life η Nintendo άνοιξε καινούργια θέση εργασίας και ψάχνει έναν σχεδιαστή για να εργαστεί σε ένα νέο 2D παιχνίδι. Συγκεκριμένα, αυτό επιβεβαιώνεται και μέσα από τον ιαπωνικό twitter λογαριασμό της εταιρίας. Στο post που δημοσίευσε αναφέρει ότι ζητάει level designer με εμπειρία στη δημιουργία "προδιαγραφών για αντικείμενα που θα τοποθετούνται σε παιχνίδια" και κατά πάσα πιθανότητα να εργαστούν στα γραφεία της Nintendo στο Τόκιο.

Παρόλο που δεν αναφέρει τίποτα περισσότερο, η δημοσίευση αυτή συνοδεύεται και με μια εικόνα από δημοφιλή παιχνίδια της εταιρίας, όπως τα Mario και τα Yoshi.

Τι λέτε να ετοιμάζει η Nintendo; Ίσως μιλάμε για νέο IP ή κάποια 2D συνέχεια από παιχνίδια που γνωρίζουμε. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει και μια ανοιχτή θέση εργασίας για έναν 3D level designer, χωρίς να αποκαλύπτεται τίποτα περισσότερο. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι η Nintendo έχει στα σκαριά τα Metroid Prime 4, Bayonetta 3 και τη συνέχεια του Breath of the Wild. Βέβαια, υπάρχουν κάποιες φήμες τελευταία που θέλουν την Nintendo να κυκλοφορεί σε remastered μορφή παλιά 3D Mario.

Για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.