Ακούστε το επικό Main Theme από το soundtrack του Assassin’s Creed Valhalla

Το οποίο επιμελήθηκε ο συνθέτης της σειράς Vikings
08 Αυγούστου 2020 08:10
Ακούστε το επικό Main Theme από το soundtrack του Assassin’s Creed Valhalla

Το Assassin’s Creed Valhalla αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο «καυτές» κυκλοφορίες του φετινού χειμώνα. Οι fans μπορεί να έχουν μερικούς μήνες ακόμα μπροστά τους μέχρι να πιάσουν το παιχνίδι στα χέρια τους, όμως τώρα μπορούν να ακούσουν, καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα, το κεντρικό theme του παιχνιδιού. Σε αυτό συμμετέχει ο metal drummer Einar Selvik, του οποίου η μουσική «ντύνει» το show Vikings του History Channel.

Το κομμάτι αναπαριστά ακούσματα από τον πολιτισμό των Βίκινγκ του 9ου αιώνα, έχοντας στόχο να ενθουσιάσει τους παίκτες, προετοιμάζοντάς τους κατάλληλα για μια επική περιπέτεια γεμάτη δράση. Το theme είναι μια δημιουργία των βετεράνων σε ταινίες και παιχνίδια συνθετών Sarah Schachner και Jesper Kyd, φέρνοντας όπως δήλωσαν το βάρος των προσωπικών συγκρούσεων του πρωταγωνιστή του Eivor.

Χρησιμοποιήσαμε ήχους που σας μεταφέρουν στην εποχή εκείνη. Θέλαμε το main theme να προκαλέσει συναισθήματα αβεβαιότητας και παράλληλα ελπίδας. Κάπως έτσι φανταζόμαστε θα ένιωθαν και οι ίδιοι οι Vikings καθώς με θάρρος διέσχιζαν τις θάλασσες προς μια άγνωστη μοίρα. Στόχος μας ήταν να χτίσουμε αυτή τη συναισθηματική ένταση, προσωποποιώντας το επικό ταξίδι του Eivor. Επικεντρωθήκαμε στη δημιουργία μιας μελωδίας που συνδέεται βαθιά με την εμπειρία του ταξιδιού του.

Το Assassin's Creed Valhalla αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC και Stadia. Απολαύστε το κομμάτι στον player που ακολουθεί.