Η ανάπτυξη του Diablo 4 προχωρά παρά τους περιορισμούς της πανδημίας

Ο Rod Fergusson το επιβεβαιώνει
08 Αυγούστου 2020 08:05
Η ανάπτυξη του Diablo 4 προχωρά παρά τους περιορισμούς της πανδημίας

Ο Rod Fergusson της Blizzard απαντώντας σε ένα Q&A του GDC, χαρακτήρισε αρκετά «άτυχο» τον εαυτό του, αφού μόλις οκτώ μέρες απ’ όταν ξεκίνησε να δουλεύει στην Blizzard, έχοντας αφήσει πίσω την Coalition και το Gears, ξέσπασε η πανδημία, υποχρεώνοντας όλο το προσωπικό να δουλέψει από το σπίτι του.

Δούλεψα ακριβώς 8 μέρες στο γραφείο. Ξεκίνησα Τρίτη και την επόμενη Πέμπτη όλοι δουλεύαμε από τα σπίτια μας. Όσοι άνθρωποι με ξέρουν κι έχουν δουλέψει μαζί μου, γνωρίζουν καλά πως το να μιλώ με τους συναδέλφους μου, να τους παρακινώ, να τους εμψυχώνω και γενικά η φυσική επικοινωνία μου μαζί τους είναι κάτι που κάνω καλά. Με το να δουλεύω μακριά από εκείνους, στο σπίτι, πίσω από μια οθόνη, ένωσα σαν κάποιος να πήρε τις σούπερ-δυνάμεις μου.

Ο ίδιος, συμπληρώνοντας, είπε πως η παραγωγή των παιχνιδιών πηγαίνει καλά. Η Blizzard έχει λάβει μέτρα για να ελαχιστοποιήσει την όποια καθυστέρηση, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να μεταφέρουν τον εξοπλισμό και τους υπολογιστές τους στο σπίτι. Μάλιστα τους παρέχει «επιδόματα» για να καλύψουν ανάγκες όπως τα έξοδα διαδικτύου, ενώ φρόντισε να τους εξασφαλίσει επαρκές χρόνο για διαλείμματα, στέλνοντάς τους ακόμα και κούτες με σνακ.

Η προσπάθειά μας ανταμείβεται από την Blizzard. Το γεγονός πως κυκλοφόρησαν δυο expansions για το Hearthstone και το expansion του WoW είναι προ των πυλών, το αποδεικνύει. Η ομάδα μας συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη του Diablo 4. Σίγουρα περάσαμε από αρκετές δοκιμασίες, όμως προχωράμε μπροστά.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερα νέα για το Diablo 4. Για ό,τι νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.