Το Crash Bandicoot 4 κλείνει το μάτι σε παλιούς και νέους παίκτες με 5 λεπτά φρέσκου gameplay

Η νέα περιπέτεια του Crash δείχνει ομορφότερη από ποτέ
06 Αυγούστου 2020 23:33
Το Crash Bandicoot 4 κλείνει το μάτι σε παλιούς και νέους παίκτες με 5 λεπτά φρέσκου gameplay

Η Sony αποφάσισε να ξεκινήσει το State of Play σόου της με το άκρως αναμενόμενο Crash Bandicoot 4: It's About Time. Συγκεκριμένα, είδαμε πέντε λεπτά ολοκαίνουργιων gameplay πλάνων με σχολιασμό από τους δημιουργούς του παιχνιδιού. Μεταξύ άλλων η ομάδα έδειξε νέους μηχανισμούς και platforming αποσπάσματα, υπενθυμίζοντάς μας πως το παιχνίδι βασίζεται στην κλασσική συνταγή των τριών πρώτων τίτλων.

Όλο το campaign του παιχνιδιού θα μπορεί να ολοκληρωθεί τόσο με τον Crash όσο και με την Coco, η οποία θα έχει σημαντικότερο ρόλο και στην ιστορία. Παράλληλα, θα υπάρχουν επίπεδα που θα κληθείτε να παίξετε με τον Doctor Neo Cortex, αλλά και με τον Dingodile, έναν χαρακτήρα που σίγουρα θα θυμούνται οι παλιοί. Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν πολλές ακόμη πληροφορίες, όπως ότι το παιχνίδι θα έχει άφθονα cosmetic skins, αλλά δε θα έχει microtransactions. Για περισσότερα, λοιπόν, δείτε το σχετικό απόσπασμα της παρουσίασης μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Crash Bandicoot 4: It's About Time αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου του 2020 για το PlayStation 4 και το Xbox One.