Ακούστε ένα ακόμη κομμάτι από το soundtrack του Halo Infinite 

Από τον άλλο συνθέτη του παιχνιδιού αυτή τη φορά

Ακούστε ένα ακόμη κομμάτι από το soundtrack του Halo Infinite

Με το Xbox Games Showcase να αποτελεί πλέον παρελθόν, η marketing καμπάνια του Halo Infinite έχει επισήμως ξεκινήσει. Η 343 Industries, λοιπόν, δίνει στα φώτα της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερο υλικό από τον άκρως αναμενόμενο τίτλο. Πριν μερικές ημέρες είχε δημοσιεύσει το πρώτο κομμάτι από το soundtrack του παιχνιδιού, το οποίο είχε επιμεληθεί ο συνθέτης Gareth Coker. Μπορείτε να το ακούσετε πατώντας εδώ.

Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη μουσικό κομμάτι από το Halo Infinite, με τίτλο ‘Reverie’. Αυτή τη φορά έχουμε να κάνουμε με μια δουλειά του συνθέτη Curtis Schweitzer, η οποία ξεκάθαρα αποπιεί φόρο τιμής στα κλασικά Halo παιχνίδια, ενσωματώνοντας μια παραλλαγή της χαρακτηριστική ψαλμωδίας που είχε γράψει ιστορία χάρη στα μουσικά πεντάγραμμα του Martin O'Donnell.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στο Infinite τη μουσική επιμελείται ο Joel Yarger και οι συνθέτες Curtis Schweitzer και Gareth Coker που έχουν εργαστεί στα Starbound και Ori αντίστοιχα. Μπορείτε να ακούσετε το νέο κομμάτι μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 μαζί με το Xbox Series X, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του και στο Xbox One και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνεται από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

3 σχολιο(α)