Milan και Inter θα παίζουν αποκλειστικά και επίσημα μπάλα στο FIFA 21 (BINTEO)

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες δίνουν τα χέρια με την EA
04 Αυγούστου 2020 12:38
Milan και Inter θα παίζουν αποκλειστικά και επίσημα μπάλα στο FIFA 21 (BINTEO)

Πριν μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει πως το Pro Evolution έχασε τις άδειες για τις A.C. Milan και Inter Milan και έτσι θα αναγκαστεί να έχει τις ομάδες με εναλλακτικά ονόματα και εμφανίσεις. Όπως ήταν εύκολο να εικάσει κανείς, η EA μόλις ανακοίνωσε πως οι δύο θρυλικές Ιταλικές ομάδες ανήκουν πλέον στην λίστα των partner clubs του FIFA 21.

Η EA Sports σύναψε πολύχρονες συμφωνίες και με τις δύο ομάδες. Φυσικά το γεγονός ότι η ομάδα ανάπτυξης συνεργάζεται επίσημα και με τις δύο ομάδες έχει μερικές πολύ θετικές συνέπειες για όσους προτιμούν το FIFA για τις ψηφιακές τους ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα, τα γήπεδα και των δύο ομάδων θα βελτιωθούν για να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα. Ομοίως, και τα 3D μοντέλα για τους παίκτες των δύο συλλόγων θα λάβουν αντίστοιχη περιποίηση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα δύο σχετικά βίντεο που συνόδευσαν την ανακοίνωση.

Τέλος πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι όλα τα νέα θετικά για τους λάτρεις του FIFA, αφού το παιχνίδι απέκτησε δύο νέες ομάδες και έχασε μια άλλη. Συγκεκριμένα, η AS Roma δεν συνεργάζεται πλέον επίσημα με την EA. Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε να παίξετε με την ομάδα στο FIFA 21 θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την Roma FC.

Το FIFA 21 θα κάνει το ντεμπούτο του στα Nintendo Switch, PC, PS4 και Xbox One στις 6 Οκτωβρίου. Η next-gen έκδοση του παιχνιδιού είναι επίσης καθ’ οδόν και θα κυκλοφορήσει μαζί με τα PS5 και Xbox Series X.

Tags: