Επίσημα εκτός Ubisoft κι άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος για ανάρμοστη συμπεριφορά

Το θρίλερ συνεχίζεται
04 Αυγούστου 2020 11:03
Επίσημα εκτός Ubisoft κι άλλο υψηλόβαθμο στέλεχος για ανάρμοστη συμπεριφορά

Όπως φαίνεται, το θρίλερ με τις απολύσεις εντός της Ubisoft δεν έχει τελειωμό, επηρεάζοντας το προσωπικό και τα υψηλά στελέχη που κατηγορούνται για ανάρμοστη συμπεριφορά, κατάχρηση ισχύος και σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Αυτή τη φορά, σειρά είχε ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Tommy François, ο οποίος πριν δυο μήνες είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα ύστερα από έρευνες που διεξάγονταν για κατηγορίες που εκκρεμούσαν εις βάρος του περί σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης.  

Το νέο της ολικής του απομάκρυνσης έφερε στο φως  ο business insider Samuel Horti στο Twitter, στου οποία τα χέρια έπεσε το επίσημο εσωτερικό σημείωμα, υπογεγραμμένο μάλιστα από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ubisoft, Yves Guillemot.

Την είδηση επιβεβαίωσε και το GamesIndustry.biz, το οποίο αναφέρει την άμεση απομάκρυνσή του, χωρίς ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες. Για την ιστορία, ο François εντάχθηκε στο δυναμικό της Γαλλικής εταιρίας το 2006 ως αντιπρόεδρος συντακτικών και δημιουργικών υπηρεσιών, ενώ αργότερα προήχθη ως υπεύθυνος ανάπτυξης νέων franchises.

Πρόσφατα, ο Guillemot περιέγραψε ένα σχέδιο για τη βελτίωση της εσωτερικής δομής της Ubisoft και την προώθηση της ποικιλομορφίας στο εργατικό δυναμικό της, κάνοντας σαφές πως οι ακατάλληλες συμπεριφορές δε θα γίνουν ανεκτές από κανέναν.    

Tags: