Ημερομηνία για το επόμενο State of Play της Sony – Τι θα μάθουμε για το PS5;

Η ομάδα του PlayStation ανοίγει τα χαρτιά της
03 Αυγούστου 2020 16:24
Ημερομηνία για το επόμενο State of Play της Sony – Τι θα μάθουμε για το PS5;

Η έντονη φημολογία που ήθελε το επόμενο State of Play της Sony να βρίσκεται προ των πυλών μόλις επαλείφθηκε. Συγκεκριμένα, η εταιρία θα ανοίξει τα χαρτιά της στις 6 Αυγούστου και 11:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος. Το επεισόδιο θα έχει διάρκεια που ξεπερνά τα 40 λεπτά και θα περιλαμβάνει πολλά gameplay πλάνα και ενημερώσεις για third-party παιχνίδια που έρχονται στο PS4 και στο PS VR. Θα υπάρξουν και μερικές ενημερώσεις για third-party παιχνίδια και indies που είδαμε στο event του PS5 τον Ιούνιο.

Η Sony ξεκαθάρισε πως το σόου δεν θα περιλαμβάνει καμία ανακοίνωση από τα PlayStation Studios, ούτε μεγάλες ανακοινώσεις για το PlayStation 5. Δήλωσε ρητά πως δεν θα μάθουμε νεότερα για το hardware, τις προ-παραγγελίες, τις ημερομηνίες ή άλλες πληροφορίες που αφορούν την επιχειρηματική πλευρά. Το σόου θα εστιάσει μόνο σε επερχόμενα παιχνίδια που θα έρθουν στο ευρύτερο PlayStation οικοσύστημα.

Ακολουθεί το σχετικό tweet.

Με τη Sony να ξεκαθαρίζει πως το σόου δε θα έχει μεγάλες ανακοινώσεις σχετικά με το PS5, το πιθανότερο είναι πως θα χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο για να μάθουμε την επίσημη τιμή του συστήματος και ίσως αυτό συμβεί στο event που παρουσιάζει ο Geoff Keighley για την Gamescom.

Ανεξαρτήτως, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για πλήρης κάλυψη του State of Play και όλων των ανακοινώσεων που ετοιμάζει η ομάδα του PlayStation.