Ο Craig του Halo Infinite είναι η νέα μασκότ του Xbox σύμφωνα με τον Phil Spencer 

Το αφεντικό του Xbox σχολιάζει το meme

Ο Craig του Halo Infinite είναι η νέα μασκότ του Xbox σύμφωνα με τον Phil Spencer

Η παρουσίαση του Halo Infinite στο πρόσφατο Xbox Games Showcase κατάφερε να γεννήσει ένα νέο ιντερνετικό meme. Κριτικάροντας εν μέρει τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού που απογοήτευσε πολλούς, οι παίκτες πάγωσαν ένα στιγμιότυπο που ο Master Chief χτυπά έναν Brute, ο οποίος παραμένει ανέκφραστος. Κάπως έτσι γεννήθηκε ο Craig. Οι παίκτες δημιούργησαν ατελείωτες αστείες παραλλαγές της εικόνας, κατακλύζοντας οποιαδήποτε social media δημοσίευση αφορά το Halo Infinite.

Η 343 Industries αναγνώρισε επίσημα το meme, ονομάζοντας τον χαρακτήρα, ενώ τώρα και ο Phil Spencer έσπασε τη σιωπή του και σχολίασε το γεγονός. Συγκεκριμένα, το αφεντικό του Xbox ρωτήθηκε στο Twitter ποια είναι η άποψή του για τον Craig. Χαριτολογώντας, λοιπόν, απάντησε πως πλέον είναι η νέα επίσημη μασκότ του Xbox, ενώ στη συνέχεια τόνισε πως λατρεύει την κοινότητα και την ικανότητά της να διακωμωδεί διάφορα περιστατικά.

Το tweet του ακολουθεί παρακάτω.

Σε άλλα νέα, η 343 Industries προέβη ξανά σε δηλώσεις για τα γραφικά του παιχνιδιού και δήλωσε πως έχει στόχο να προβεί σε βελτιώσεις μέχρι την τελική κυκλοφορία. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

4 σχολιο(α)