Η Konami ζητά συγνώμη από τους fans του Silent Hill μετά από ένα tweet που ‘άναψε φωτιές’

Και οι φήμες οργιάζουν ξανά
03 Αυγούστου 2020 09:16
Η Konami ζητά συγνώμη από τους fans του Silent Hill μετά από ένα tweet που ‘άναψε φωτιές’

Η Konami έκανε τους fans του Silent Hill να καρδιοχτυπούν πριν μερικές ώρες, αφού απροσδόκητα ανάρτησε τον θρυλικό ήχο της σειρήνας από το δεύτερο κεφάλαιο του παιχνιδιού, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στα social media. Η δημοσίευση έφτασε σχεδόν τις 400 χιλιάδες προβολές και έρχεται μάλλον στη λάθος στιγμή, αφού οι φήμες για reboot της σειράς από την Sony οργιάζουν τους τελευταίους μήνες.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι παίκτες ξεκίνησαν αμέσως τις εικασίες και μάλιστα η ανταπόκριση ήταν τέτοια που η Konami αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη δημόσια. Συγκεκριμένα, μέσα από δύο νέα tweets τόνισε:

Ψυχραιμία internet. Βλέπαμε streams του Dead By Daylight και σκεφτήκαμε να μοιραστούμε τον θόρυβο και την αίσθηση του να σε κυνηγούν. Δε θα σβήσουμε το tweet και δε θα κάνουμε πίσω, απλά θέλαμε να το απολαύσετε.

Συγνώμη αν αναστατώσαμε μερικούς. Οτιδήποτε επίσημο θα έρθει πρώτα από το @SilentHill ή από κάποιο event ή οτιδήποτε, όχι από εμάς. Απλά ήμασταν fans και απολαμβάναμε τον θόρυβο και τις αναμνήσεις. Συγνώμη απ’ όλους, δε θέλαμε να χαλάσουμε την Παρασκευή σας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει όμως να κάνουμε δύο παρατηρήσεις. Η εταιρία φαίνεται πως μέσα στον Ιούλιο ετοίμασε έναν νέο επίσημο Silent Hill λογαριασμό στο Twitter, τον οποίο και αναφέρει και στη δημοσίευσή της. Το πιο ενδιαφέρον βέβαια και ενδεχομένως καθόλου τυχαίο, είναι το γεγονός πως η Konami ξεκαθαρίζει ότι οποιαδήποτε ανακοίνωση θα γίνει σε κάποιο event. Η συγκεκριμένη επιλογή λέξεων αναμενόμενα πυροδότησε εκ νέου τις φήμες, αφού οι παίκτες παγκοσμίως εικάζουν πως η σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στο επερχόμενο event της Sony.

Για την ώρα, δε φαίνεται να αλλάζει κάτι όσον αφορά το μέλλον του Silent Hill. Το σίγουρο είναι, βέβαια, πως τον τελευταίο καιρό το όνομα της σειράς ακούγεται διαρκώς και μάλλον για να υπάρχει τόσος καπνός, υπάρχει και φωτιά…