Αποκαλύφθηκε το Assassin's Creed: Syndicate

Δείτε όλα τα trailer και μάθετε τις πρώτες πληροφορίες
13 Μαΐου 2015 02:34
Αποκαλύφθηκε το Assassin's Creed: Syndicate

Όπως ήταν προγραμματισμένο για σήμερα, η Ubisoft, μέσω ενός livestream, αποκάλυψε το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Assassin's Creed, ονόματι Assassin's Creed: Syndicate. Το Syndicate θα έχει ως βασικό setting το Βικτωριανό Λονδίνο, θα φέρει ένα εξελιγμένο, πιο βίαιο και πιο γρήγορο σύστημα μάχης, νέους μηχανισμούς στο gameplay, όπως το rope launcher, προσφέροντας έτσι μία πιο φρέσκια εμπειρία. Στο παιχνίδι πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Jacob και Evie Frye που μάχονται ενάντια στους εφτά αρχηγούς των συμμοριών του Λονδίνου, οι οποίοι καταπιέζουν την εργατική τάξη καθώς ελέγχουν τα εργοστάσια, αφου μη ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε στην εποχή της Βιομηχανικής επανάστασης.

Αν και οι φήμες θέλουν να εναλλάσσουμε τον χειρισμό ανάμεσα σε Jacob και Evie, κάτι τέτοιο δεν είδαμε στο gameplay video, όμως αναφέρεται πως θα πάρουμε τον έλεγχο της. Επίσης, θα μπορούμε να οδηγήσουμε άμαξες, στις οποίες θα μπορούμε και να κρυφτούμε κάνοντας το μια κινητή κρυψώνα αλλά και να μετακινηθούμε χρησιμοποιώντας τρένα.

Το Assassin's Creed: Syndicate αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One, ενώ η PC έκδοση, όπως αναφέρθηκε στο livestream, θα διατεθεί λίγο αργότερα, με την επίσημη ιστοσελίδα να αναφέρει με ασάφεια 'Φθινόπωρο 2015'.

Επειδή όμως τα λόγια σε κάτι τέτοιες στιγμές είναι περιττά, απολαύστε τα δύο νέα trailer παρακάτω, μαζί με ένα gameplay βίντεο.

Tags: