Το νέο update του Ghost of Tsushima φέρνει αλλαγές στη δυσκολία

Διαθέσιμο το 1.05 patch
28 Ιουλίου 2020 10:09
Το νέο update του Ghost of Tsushima φέρνει αλλαγές στη δυσκολία

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από το ντεμπούτο του Ghost of Tsushima στο PlayStation 4 και όπως ανακοινώθηκε από την ίδια τη Sony, ο τίτλος της Sucker Punch αγαπήθηκε γρήγορα από τον κόσμο, αφού μέσα σε τρεις ημέρες ξεπέρασε τα 2,4 εκατομμύρια αντίτυπα. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε μερικές νέες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το 1.05 patch που κυκλοφόρησε ήδη για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το μέγεθος της ενημέρωσης ανέρχεται στα 2,78GB και μαζί του φέρνει ένα καινούργιο επίπεδο δυσκολίας, ονόματι “Lethal” γι’ αυτούς που θέλουν περισσότερη πρόκληση. Παράλληλα με αυτό, σχεδιάστηκε ένα mode “Lower Intensity Combat” που δίνει μια διαφορετική χαμηλότερης έντασης μάχη, με τον παίκτη να έχει περισσότερο χρονικό περιθώριο πριν του επιτεθεί ένας εχθρός. Εκτός από τα παραπάνω, θα μπορείτε να ρυθμίσετε το μέγεθος των υποτίτλων και να αλλάξετε το χρώμα τους.

Πατώντας εδώ, θα μεταβείτε στο επίσημο site της Sucker Punch για να δείτε όλες τις αλλαγές του εν λόγω update.

Ακόμη δεν έχει γίνει λόγος για κάποιο New Game + mode, οπότε για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Το Ghost of Tsushima κυκλοφορεί ήδη για το PlayStation 4.