Όχι, το World of Warcraft δε θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες

Η Blizzard ξεκαθαρίζει την κατάσταση
28 Ιουλίου 2020 08:06
Όχι, το World of Warcraft δε θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν μερικές φήμες που ήθελαν το διάσημο MMO της Blizzard, World of Warcraft, να έρχεται στις κονσόλες. Αυτές αφορούσαν μια διαρροή, αφού site αξιολόγησης παιχνιδιών στην Βραζιλία είχε ταξινομήσει το επερχόμενο expansion Shadowlands για το Xbox Series X.

Τώρα, η διάσημη εταιρία γνωστοποίησε μέσα από το Polygon, ότι είχε γίνει λάθος και δεν έχει σχέδια να φέρει το World of Warcraft σε κονσόλες.

Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε σχέδια να φέρουμε το World of Warcraft ή το Shadowlands στο Xbox Series X. Η εν λόγω πλατφόρμα είχε καταχωρηθεί στο επίσημο site αξιολόγησης του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Βραζιλίας κατά λάθος και από τότε είχε ενημερωθεί (το site) ότι το παιχνίδι έρχεται μόνο σε υπολογιστή.

Εκτός από το παραπάνω, data-miners είχαν αποκαλύψει ότι το εν λόγω expansion που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, θα έρθει με υποστήριξη για χειριστήριο, κάτι που έβαλε σε σκέψη πολλούς, ότι ίσως η Blizzard ετοιμάζεται να φέρει το WoW στις κονσόλες. Η Blizzard πήρε θέση και πάλι λέγοντας ότι όντως έρχεται υποστήριξη για controller, αλλά αφορά αποκλειστικά τους παίκτες που έχουν περιορισμένη κινητικότητα και θέλουν να απολαύσουν τον τίτλο.

Το Shadowlands είναι το όγδοο expansion του franchise και αναμένεται να έρθει μέσα στο 2020. Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.