Διέρρευσε το λογότυπο του νέου Call of Duty μέσα από τα... Doritos (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Call of… leaks!
26 Ιουλίου 2020 12:48
Διέρρευσε το λογότυπο του νέου Call of Duty μέσα από τα... Doritos (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα leaks για το επερχόμενο Call of Duty συνεχίζονται. Πριν μία εβδομάδα -περίπου- σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το “The Red Door” εμφανίστηκε ξανά στο επίσημο κατάστημα της Microsoft και μάλιστα ένας χρήστης του Twitter είχε κρυφοκοιτάξει, ανακοινώνοντας πολλές πληροφορίες.

Ανάμεσά τους διέρρευσαν ονομασίες από πίστες των campaign και multiplayer. Μάλιστα, λίγο αργότερα μάθαμε ότι κάποιος κατάφερε να «τρέξει» το demo ονόματι “The Red Door” μέχρι που αποκαλύφθηκε η αρχική εικόνα των μενού από το νέο κεφάλαιο της σειράς.

Τώρα, νέα διαρροή ήρθε στο φως της δημοσιότητας που αφορά την πλήρη ονομασία του παιχνιδιού της Activition. Συγκεκριμένα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο εικόνα από μια συσκευασία των Doritos που στο πίσω μέρος αναγράφει ότι στις 5 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει ένα promo όπου θα δίνει double xp για έναν ολόκληρο χρόνο και παράλληλα αποκαλύπτει ότι ο τίτλος θα ονομάζεται Call of Duty: Black Ops Cold War.

Δείτε την εικόνα παρακάτω που ανέβηκε από τον χρήστη του Twitter, TheGamingRevolution:

Οπότε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκαλυφθεί σύντομα το επόμενο Call of Duty και ίσως κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο.