Θα έχει τελικά multiplayer το Halo Infinite στο λανσάρισμά του;

Η 343 Industries απαντά
25 Ιουλίου 2020 13:43
Θα έχει τελικά multiplayer το Halo Infinite στο λανσάρισμά του;

Πριν λίγες ώρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι το grappling hook που είδαμε στην παρουσίαση του Halo Infinite θα βρίσκεται και στο multiplayer κομμάτι του τίτλου. Όπως έγινε γνωστό, όμως, η χρήση του θα είναι αρκετά διαφορετική.

Στο Xbox Games Show που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες, είδαμε μερικά πλάνα από το campaign της περιπέτειας του Master Chief, ενώ η 343 επισήμανε ότι μέσα στη χρονιά θα αποκαλυφθεί πλήρως και το αναπόσπαστο κομμάτι των Halo, το multiplayer. Παρόλο που οι πληροφορίες για τον συγκεκριμένο τομέα είναι ελάχιστες, πολλοί πίστευαν ότι ίσως να μην κυκλοφορήσει μαζί με το παιχνίδι την εορταστική περίοδο.

Τώρα, ο Brian Jarrard της 343 βάζει τέλος σε αυτές τις φήμες λέγοντας ότι τίποτα από αυτά που ακούγονται δεν ισχύει, με το multiplayer να βρίσκεται κανονικά διαθέσιμο από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι το Halo Infinite θα έχει splitscreen και co-op για να παίζετε με φίλους σας, οπότε θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες κατά πάσα πιθανότητα σε επερχόμενο event του Xbox.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X, Xbox One και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές την ερχόμενη εορταστική περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τίτλο της 343, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.