Το Project CARS κυκλοφόρησε την προηγούμενη βδομάδα, όμως με την κυκλοφορία του παρουσίασε διάφορα προβλήματα που αφορούν το matchmaking του τίτλου. Η Slightly Mad ρίχνει την ευθύνη για τα προβλήματα αυτά στην Microsoft.
Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι μπαίνοντας στο multiplayer κομμάτι του τίτλου, ο παίκτης βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ λίγες επιλογές. Αντί οι παίκτες να μπουν στο lobby ώστε να διαλέξουν έναν αγώνα, απλά πηγαίνουν αυτόματα σε έναν τυχαίο αγώνα με τυχαίους παίκτες. Ο developer του Project CARS ανέφερε πως “ για κάποιους λόγους δεν μπορούμε να διαθέσουμε ένα lobby στο Xbox One. Ωστόσο, η εταιρία διαβεβαίωσε τους παίκτες ότι ψάχνουν τρόπους να διορθώσουν τα παραπάνω θέματα.
Τέλος, ο developer ανέφερε ότι θα δοθεί σύντομα ένα patch το οποίο θα αυξήσει την απόδοση του παιχνιδιού από το 4 έως 7 τις εκατό και θα διορθώσει κάποια προβλήματα που αναφέρθηκαν σχετικά με την απόκριση του controller στο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά δεν αναφέρθηκε κάποια προσθήκη κανονικών Lobby στο επερχόμενο patch.