Το Yakuza: Like a Dragon έρχεται στη δύση και το γιορτάζει με ένα ολοκαίνουργιο trailer

Επιβεβαιώθηκε και για το PS5
23 Ιουλίου 2020 14:16
Το Yakuza: Like a Dragon έρχεται στη δύση και το γιορτάζει με ένα ολοκαίνουργιο trailer

Το Ryu Ga Gotoku Studio έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο Αγγλικό dub trailer για το Yakuza: Like a Dragon, επιβεβαιώνοντας το γεγονός πως επρόκειτο να έρθει στη δύση αυτόν τον Νοέμβριο.

Το Yakuza: Like a Dragon ή Yakuza 7 αν προτιμάτε, αποκλίνει λίγο από τα γνωστά μονοπάτια του παρελθόντος αντικαθιστώντας το beat-'em'up action με turn-based combat σύστημα. Το παιχνίδι θα είναι το δεύτερο mainline Yakuza που θα λάβει πλήρης Αγγλικό voice dub μετά το Yakuza του 2005. Ο βετεράνος ηθοποιός, George Takei, που θα ενσαρκώσει τον Masumi Arakawa, περιγράφεται ως «ισχυρός πατριάρχης» του οποίου η διάλυση της αυτοκρατορίας Yakuza του Tojo Clan, θέτει σε κίνηση τη σύγκρουση, η οποία θα κορυφωθεί στο νέο αυτό κεφάλαιο.

Η Sega επιπλέον επιβεβαίωσε πως το Yakuza: Like a Dragon θα βρει το δρόμο του και για το PS5, ενώ ανακοίνωσε πως θα υπάρξει αναβάθμιση από την PS4 στην PS5 έκδοση όμοια με εκείνη του Xbox Series X που ήδη γνωρίζουμε, για την οποία θα πει λεπτομέρειες σύντομα. Ωστόσο, ενώ ο τίλος θα κυκλοφορήσει με το λανσάρισμα του Xbox Series X, η PS5 έκδοση όπως αναφέρει θα έρθει λίγο αργότερα.

Μαζί με τα παραπάνω ανακοινώθηκαν και οι τρείς launch day editions που οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και είναι οι εξής:

  • Day Ichi Edition ($59.99) - Available both digitally and as a SteelBook physical release, which includes the game and the Legends Costume Set, featuring eight outfits based on "fan-favourite figures".
  • Digital Hero Edition ($69.99) - Also adds two new playable jobs - "the guitar-shredding Devil Rocker and the naginata-wielding Matriarch" - and a wide selection of additional employees for Like a Dragon's Management Mode mini-game.
  • Digital Legendary Hero Edition – All the above plus the Crafting Set, Karaoke Set, Ultimate Costume Set, and Stat Boost Set.

Και οι τρεις εκδόσεις θα γίνουν διαθέσιμες για Xbox One, PlayStation 4, και PC τον ερχόμενο Νοέμβριο. Δείτε το νέο trailer στον player που ακολουθεί.