Πόσα επεισόδια θα είναι το Final Fantasy VII Remake; - Νέες πληροφορίες για τον τίτλο

Ο Tetsuya Nomura μιλάει για τη συνέχεια
21 Ιουλίου 2020 14:19
Πόσα επεισόδια θα είναι το Final Fantasy VII Remake; - Νέες πληροφορίες για τον τίτλο

Το Final Fantasy VII Remake κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες από την Square Enix, ύστερα από αρκετά χρόνια στην ανάπτυξη. Μάλλον, θα γνωρίζετε και εσείς ότι ο τίτλος θα ακολουθήσει το επεισοδιακό μοντέλο, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό από πόσα μέρη θα αποτελείται. Τώρα, μέσα από μια νέα συνέντευξη του Tetsuya Nomura στο ιαπωνικό περιοδικό Famitsu, μάθαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2ο μέρος (Part 2).

To 2ο μέρος όπως δήλωσε χαρακτηριστικά έχει μπει σε πλήρη ανάπτυξη κάτι που σημαίνει ότι το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Final Fantasy VII Remake, ασχολείται αποκλειστικά με τη συνέχεια των περιπετειών του Cloud και της παρέας του. Επίσης, όπως μετέφερε ο δημιουργός του, θέλουν το παιχνίδι να κυκλοφορήσει «το συντομότερο δυνατό».

Γνωρίζουμε ότι όλοι θέλουν τη συνέχεια όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Και εμείς το θέλουμε αυτό, δεδομένου ότι καταφέραμε να δώσουμε ένα ποιοτικό παιχνίδι στο 1ο μέρος και θέλουμε η συνέχεια να είναι καλύτερη όσον αφορά την ποιότητα και την εμπειρία του παίκτη.

Θα θέλαμε να το βγάλουμε το συντομότερο δυνατόν, γι' αυτό περιμένετε. Νομίζω ότι μπορούμε να μεταφέρουμε την κατεύθυνση που θα πάρουμε όταν ανακοινώσουμε επίσημα το επόμενο κεφάλαιο.

Ο director του παιχνιδιού είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του ότι το part 2 θα επικεντρωθεί σε μικρότερα τμήματα του αρχικού παιχνιδιού, ώστε να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα. Επίσης, ο χαρακτήρας, Roche, που συναντήσατε στο Remake θα βρίσκεται και στη συνέχεια.

Ο Yoshinori Kitase έχει πει στο παρελθόν ότι έχουν μια γενική ιδέα για την ιστορία που θα μεταφέρουν με τα επεισόδια του FFVII, αλλά δεν ξέρουν ακόμη από πόσα επεισόδια θα αποτελείται.

Έχουμε μια γενική ιδέα για το που θα πάει η ιστορία, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει από πόσα μέρη θα αποτελείται και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τίποτα. Υπάρχουν εικασίες ότι θα είναι τρία μέρη, αλλά κάνουμε ένα βήμα τη φορά.

Θα πρέπει, λοιπόν, να κάνετε υπομονή για το επόμενο κεφάλαιο του Final Fantasy VII Remake, καθώς η ομάδα ανάπτυξης δουλεύει πυρετωδώς στο 2ο μέρος. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τον τίτλο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.