Dataminers κατάφεραν να κρυφοκοιτάξουν πίσω από την «Κόκκινη Πόρτα» του Call of Duty

Σύντομα η αποκάλυψη από την Activision;
20 Ιουλίου 2020 13:38
Dataminers κατάφεραν να κρυφοκοιτάξουν πίσω από την «Κόκκινη Πόρτα» του Call of Duty

Το μυστήριο του "The Red Door" φαίνεται να φτάνει ολοένα και περισσότερο στην αποκάλυψη του επόμενου Call Of Duty, η οποία όπως όλα δείχνουν θα έχει να κάνει με το Black Ops. Τον περασμένο μήνα, χρήστης του Twitter με το όνομα ‘James Kiwami’ ανακάλυψε αρχεία από το νέο Call of Duty μέσα από τους servers του PlayStation Network, όπου σύμφωνα με αυτά, το νέο παιχνίδι για το 2020 θα ονομάζεται, Call of Duty: Black Ops και δε θα αφορά κάποια επανακυκλοφορία, αλλά έναν ολοκαίνουργιο τίτλο. Μετά από λίγο, η "κόκκινη πόρτα" επανεμφανίστηκε, αυτή τη φορά στο Microsoft store φέροντας μάλιστα τη δική του επίσημη σελίδα και το ίδιο μέγεθος αρχείου.

Τώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, καθώς οι Dataminers Prototype Warehouse, κατάφεραν να ανακαλύψουν μερικές ενδιαφέρουσες φράσεις στο internal alpha αρχείο. Σύμφωνα με αυτό, προέκυψαν κάποιες κωδικές ονομασίες όπως είναι οι "Black Sea", "KGB", "Miami", "Moscow" και "Tank" και εικάζεται ότι ίσως αφορούν χάρτες του multiplayer.

Υπάρχουν και κάποιες άλλες ονομασίες από τις αποστολές του campaign συμπεριλαμβανομένων των "Stakeout", "Armada", "Prisoner" και "Revolution". Οι λέξεις αυτές συνοδεύονται από τα ακρωνύμια "nam" και "nic", που όπως εικάζεται αφορούν συντομογραφίες των περιοχών Vietnam και Nicaragua. Τοποθεσίες δηλαδή που υπήρχαν προηγουμένως στο Black Ops.

Επιπλέον ανακαλύφθηκαν και κάποιες λέξεις όπως "Duga", "Forest", "Russia"και "Ski slopes" που συνδέονται με το battle royale mode Warzone, που όπως εικάζεται το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops θα πραγματοποιήσει κάποιο tease, όπως επισης και κάτι σχετικό με zombies εξαιτίας της λέξης «Silver».

Πως όμως κατάφεραν οι dataminers να «σκάψουν» στα αρχεία εφόσον ήταν αδύνατον το κατέβασμα; Όπως δείχνουν και οι εικόνες παρακάτω, κάποιοι κατάφεραν να κατεβάσουν το «The Red Door» από το Microsoft Store, το οποίο εμφάνισε την αρχική οθόνη ενός demo με το όνομα Call of Duty: Black Ops CIA, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να προχωρήσουν παρακάτω. Κανείς όμως δεν γνωρίζει αν το CIA σημαίνει (Closed Internal Alpha) ή έχει να κάνει με την ανάμειξη της CIA στο Black Ops.

Μέχρι βέβαια να ανακοινώσει κάτι επίσημα η Activision, λάβετε όλα τα παραπάνω με επιφυλακτικότητα και παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

Tags: