Πρώτο δείγμα από τη σκανδιναβική μουσική του Assassin’s Creed Valhalla

Από τους Jesper Kyd και Sarah Schachner
19 Ιουλίου 2020 18:51
Πρώτο δείγμα από τη σκανδιναβική μουσική του Assassin’s Creed Valhalla

Το Assassin’s Creed Valhalla είναι το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο στη δημοφιλή σειρά της Ubisoft και εκτός από τα πρώτα gameplay πλάνα που είδαμε πριν μερικές ημέρες, πλέον έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια μικρή γεύση από τη σκανδιναβική μουσική του τίτλου. Συγκεκριμένα, γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι ο διάσημος μουσικοσυνθέτης, Jesper Kyd, επιστρέφει στο franchise για να μας ταξιδέψει με τις νότες του.

Ωστόσο, το επίσημο soundtrack του Valhalla υπογράφει και η Sarah Schachner μαζί με τον Einar Kvitrafn Selvik και πλέον έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μια μικρή γεύση από τις μελωδίες που θα παίξουν στο πόνημα της Ubisoft. Συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο κανάλι της Lakeshore Records «ανέβηκε» ένα κομμάτι του Jesper Kyd που ονομάζεται “Out of The North”, ενώ λίγη ώρα αργότερα δημοσιεύτηκε και το "The Sceptred Isle” της Sarah Schachner.

Το Assassin’s Creed Valhalla, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One, ενώ θα καταφθάσει στις κονσόλες νέας γενιάς και στο Google Stadia. Ακούστε τα δύο κομμάτια μέσα από τον player παρακάτω.