Η νέα σεζόν του PUBG φρεσκάρει τον Sanhok με νέα εμφάνιση και τοποθεσίες

Και σας καλεί ξανά να τον εξερευνήσετε
18 Ιουλίου 2020 16:49
Η νέα σεζόν του PUBG φρεσκάρει τον Sanhok με νέα εμφάνιση και τοποθεσίες

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds επιστρέφει με ακόμα μια σεζόν και αρκετό νέο περιεχόμενο, το οποίο θα περιλαμβάνει μια ανασχεδιασμένη εκδοχή του διάσημου χάρτη Sanhok με φρέσκες τοποθεσίες, καθώς και μερικές καινούργιες  εκπλήξεις. Ο Sanhok είναι ο τρίτος χάρτης που εντάχθηκε στο παιχνίδι πριν δύο χρόνια, αλλάζοντας το μέγεθος του πεδίου μάχης από 8x8 που ήταν οι Erangel και Miramar, σε 4x4 για πιο γρήγορα match.

Ενώ τα περισσότερα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά και πόλεις του χάρτη θα αλλάξουν, το μέγεθος και το pace του jungle warfare θα παραμείνει ως έχει. Οι τοποθεσίες-κλειδιά που αναδιαμορφώνονται είναι οι Bootcamp, Quarry, Airfield (που προηγουμένως λεγόταν Mongnai), Getaway (Docks), Ruins, Mountain, Cave, River, Pai Nan / Khao / Sahmee / Kampong και Bhan.

Ένα νέο χαρακτηριστικό θα είναι το Loot Truck το οποίο δίνει στους παίκτες έναν πρόσθετο, αν και επικίνδυνο, τρόπο για να προετοιμαστούν πριν ριχτούν στη μάχη, καθώς πρόκειται για ένα βαριά θωρακισμένο όχημα που θα περιηγείται γύρω από τον χάρτη και θα μεταφέρει loot. Αν οι παίκτες καταφέρουν να το καταρρίψουν θα έχουν πρόσβαση σε armor και όπλα, με έτοιμα attachments.   

To update θα έρθει πρώτα στους test servers του PUBG την επόμενη εβδομάδα μαζί με όλα τα επιπρόσθετα της 8ης σεζόν. Η πλήρη κυκλοφορία του χάρτη έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου στο PC και στις 30 του ίδιου μήνα για PlayStation 4, Xbox One και Stadia. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα πάντα που αφορούν το νέο update πατώντας εδώ.

Tags: