Το Indivisible γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το action-RPG πήρε το «πράσινο φως» για να τη νέα υπηρεσία του NBC
17 Ιουλίου 2020 14:58
Το Indivisible γίνεται τηλεοπτική σειρά

Τα τελευταία χρόνια, πολλά παιχνίδια καταφέρνουν να βρουν τον δρόμο τους είτε στη μικρή, είτε στη μεγάλη οθόνη ως τηλεοπτική σειρά, ταινία, ή και anime. Ένα ακόμη παιχνίδι που παίρνει το «πράσινο φως» για να γίνει τηλεοπτική σειρά είναι το Indivisible, το action-RPG που κυκλοφόρησε για κονσόλες και PC πριν μερικούς μήνες. Οι πληροφορίες μεταφέρουν ότι η σειρά είναι πολύ πιθανόν να διατεθεί στη νέα streaming υπηρεσία του NBC ονόματι, Peacock.

Την υλοποίησή της θα αναλάβουν οι Meg LaFauve και Jonathan Fernandez. Η LeFauve έχει βρεθεί υποψήφια για Όσκαρ για την δουλειά της στο Inside Out της Pixar, ενώ έχει εργαστεί και στο Captain Marvel. Την παραγωγή της σειράς θα αναλάβει η DJ2 Entertainment που πολλοί μπορεί να γνωρίζετε από την ταινία Sonic The Hedgehog. Όσον αφορά τον Fernandez, αυτός είναι γνωστός για την δουλειά του στο Star Trek Enterprise.

Περισσότερες πληροφορίες για την τηλεοπτική μεταφορά του Indivisible δεν έγιναν γνωστές μιας και είναι αρκετά νωρίς. Πιθανότατα στο άμεσο μέλλον να μάθουμε λεπτομέρειες για το όλο project.

Tags: