O Henry Cavill στήνει με πολλή αγάπη και μεράκι το δικό του "τούμπανο" PC build (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ο Superman, είναι και ο Geralt αλλά είναι και ένας από εμάς
16 Ιουλίου 2020 19:09
O Henry Cavill στήνει με πολλή αγάπη και μεράκι το δικό του "τούμπανο" PC build (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Henry Cavill έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πόσο μεγάλο geek είναι και δεν το κρύβει καθόλου, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εικόνα σαν αστέρας του Χόλιγουντ από το συνηθισμένο. Ζωγραφίζει στο χέρι φιγούρες Warhammer, είναι δεινός gamer τόσο που το προτιμάει από το να βγαίνει έξω και έχει λιώσει όλα τα The Witcher παιχνίδια, για αυτό και δεν πήρε τυχαία τον ρόλο του Geralt στην ομώνυμη σειρά του Netflix.

Κάποιες φορές όμως έχει μερικό ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό του και τον τελευταίο καιρό περιμένει απλώς την ώρα να επιστρέψει στο πλατό του The Witcher για τα γυρίσματα της 2ης σεζόν. Μέχρι τότε όμως έπρεπε κάπως να γεμίσει το χρόνο του. Και τι έκανε λοιπόν; Έστησε ένα ολοκαίνουργιο τούμπανο gaming PC και κάθισε κυριολεκτικά με τις ώρες -θα δείτε να βραδιάζει στο βίντεο- για να το συναρμολογήσει κομμάτι-κομμάτι. 

Πήρε την GoPro του και έκατσε με περίσσιο μεράκι και...μπόλικη αγάπη να στήσει σαν σωστός, δεινός PC gamer το νέο του "τέρας". Είχε και μια αναποδιά κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης αλλά καλύτερα να δείτε μόνοι σας το άκρως απολαυστικό και ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This kind of material isn't for everyone....viewer discretion is advised. You may see a lot of parts that you haven't seen before. #PC #AllTheParts #AllNightLong

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill) on Jul 16, 2020 at 5:21am PDT

Είτε όταν φοράει την κάπα του Superman, είτε όταν μεταμορφώνεται στον Geralt of Rivia, ο Cavill θα είναι ένας από "εμάς".