"Δεν επιστρέφω ξανά στο Twitch" δήλωσε ο Dr. Disrespect 

Νέες δηλώσεις από τον διάσημο streamer για το ξαφνικό ban

"Δεν επιστρέφω ξανά στο Twitch" δήλωσε ο Dr. Disrespect

Προς το τέλος του Ιουνίου είχε γίνει γνωστή είδηση ότι το Twitch είχε κάνει ban τον διάσημο streamer, Dr. Disrespect, που απ’ ότι φαίνεται ήταν μόνιμο. Ωστόσο, δεν είχαν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για το λόγο τον οποίο η διάσημη streaming πλατφόρμα είχε προβεί σε αυτή την ξαφνική ενέργεια. Μάλιστα, δεν είχε να κάνει με απλό DMCA για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν με streamers που έπαιζαν μουσική στις μεταδόσεις τους. Ο λόγος φαίνεται να ήταν σοβαρότερος.

Τώρα, ο Dr. Disrespect «σπάει» τη σιωπή του και μέσα από μία συνέντευξή του στο PC Gamer, αναφέρει ότι δε θα επιστρέψει ξανά στο Twitch, ενώ παράλληλα μίλησε και για το μέλλον της καριέρας του.

Ερώτηση:

Είσαι περίπου τρεις εβδομάδες εκτός Twitch, φαντάζομαι θα ήταν πολύ δύσκολα. Θα ήθελα να μας πεις τι ετοίμαζες όλον αυτόν τον καιρό.

Απάντηση:

Πολλά πράγματα. Ήταν πολύ ατυχές το γεγονός ότι ήμουν εκτός Twitch, δουλεύαμε σκληρά παρασκηνιακά για το πως μπορεί να μοιάζει η επιστροφή του Dr. Disrespect. Δεν ενδιαφερόμαστε σε κάποια αποκλειστικότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Εξετάζουμε τις επιλογές μας και απλά δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω σύντομα στον χαρακτήρα μου.

Έχουμε πολλά να κάνουμε και θα είμαι οπουδήποτε θέλουν οι θαυμαστές μου. Να ξέρετε πώς αυτή ήταν η προσέγγισή μας πάντοτε.

Ερώτηση:

Το Twitch έκοψε εντελώς την επαφή μαζί σου; Δεν σου έδωσαν ποτέ κάποια εξήγηση για το ban;

Απάντηση:

Ναι, δεν μου είπαν ποτέ τίποτα. Αυτό είναι κυριολεκτικά που με τρελαίνει στην υπόθεση και προφανώς για νομικούς λόγους πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά μπορώ να πω ότι δε θα επιστρέψω ξανά Twitch. Αυτό ήταν.

Όπως όλα δείχνουν ο Dr. Disrespect και οι στενοί του συνεργάτες ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη μεγάλη επιστροφή του χαρακτήρα. Οι λεπτομέρειες, όμως, γύρω από το ban του είναι θολές και λόγω νομικών κωλυμάτων δεν μπορούν να δημοσιευθούν ακόμα. Εσάς ποια είναι η άποψή σας πάνω στο θέμα; Πείτε μας στα σχόλια.

0 σχολια