Η «Κόκκινη Πόρτα» του Call of Duty εμφανίζεται ξανά - Σύντομα η αποκάλυψη του νέου τίτλου;

Εθεάθη στο Microsoft store
16 Ιουλίου 2020 13:35
Η «Κόκκινη Πόρτα» του Call of Duty εμφανίζεται ξανά - Σύντομα η αποκάλυψη του νέου τίτλου;

Τον περασμένο μήνα ο χρήστης του Twitter με όνομα ‘James Kiwami’ ανακάλυψε αρχεία από το νέο Call of Duty μέσα από τους servers του PlayStation Network. Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτά, το νέο παιχνίδι για το 2020 θα ονομάζεται, Call of Duty: Black Ops και δε θα αφορά κάποια επανακυκλοφορία, αλλά ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που έρχεται ακριβώς δέκα χρόνια μετά το πρώτο.

Πολλοί περίμεναν ότι θα δούμε το νέο κεφάλαιο του διάσημου franchise να αποκαλύπτεται στο event του PS5, καθώς παλιότερα είχε διαρρεύσει ένα key-art που ονομαζόταν “The Red Door” από την Activision και εικαζόταν ότι πρόκειται για το φετινό Call of Duty. Το event της Sony πραγματοποιήθηκε, αλλά δεν είδαμε κάποια ανακοίνωση.

Όμως, τώρα η κόκκινη πόρτα επανεμφανίστηκε, αυτή τη φορά στο Microsoft store με δική της σελίδα και μέγεθος αρχείου τα 81.65GB, όπως ακριβώς είχε φανεί και στο PSN. Επιπλέον φέρει την ίδια ηλικιακή κατάταξη με αυτή που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Επίσης η περιγραφή όπως όλα δείχνουν κάνει πιθανώς αναφορά στο Black Ops λέγοντας:

Υπάρχουν περισσότερες από μια αλήθειες. Αν ψάχνεις για απαντήσεις, να είσαι έτοιμος να αμφισβητήσεις τα πάντα και να αποδεχθείς πως τίποτα δεν παραμένει ίδιο. Η κόκκινη πόρτα σε περιμένει. Έχεις το θάρρος να τη διαβείς;

Προς το παρόν όλα τα παραπάνω είναι εικασίες οπότε, μέχρι να αποκαλύψει κάτι επίσημα η Activision, λάβετε όλα τα παραπάνω με επιφυλακτικότητα.