Νέο gameplay trailer για τον ιδιαίτερο pixel styled τίτλο Olija της Devolver Digital

Που δίνει έμφαση στη μάχη και τα όπλα
12 Ιουλίου 2020 11:27
Νέο gameplay trailer για τον ιδιαίτερο pixel styled τίτλο Olija της  Devolver Digital

Το Olija, ο ιδιαίτερος pixel styled indie τίτλος του Skeleton Crew Studio, ο οποίος είχε αποκαλυφθεί το 2018 κατά τη διάρκεια του Day of the Devs, έλαβε ένα νέο trailer που ρίχνει φως στο gameplay και την ιστορία του.

Το retro style πόνημα του στούντιο, φέρει όπως φαίνεται στο trailer αρκετό αίμα, δράση, αλλά και ατμοσφαιρικό περιβάλλον. Το Olija είναι ένα παιχνίδι που καταπιάνεται με την περιπέτεια του Faraday, ενός ανθρώπου που ναυάγησε και παγιδεύτηκε στην μυστηριώδη χώρα του Terraphage. Οπλισμένος με ένα θρυλικό καμάκι, ο ίδιος, αλλά και άλλοι άτυχοι που βρέθηκαν στο ίδιο μέρος, θα προσπαθήσουν να εγκαταλείψουν αυτήν την εχθρική χώρα για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.  

Μέσα από μια περιπέτεια γεμάτη εξερεύνηση, αφήγηση και έντονη μάχη, οι παίκτες θα ανακαλύψουν έναν μυστήριο κόσμο με παράξενους κατοίκους, συμπεριλαμβανομένης της Olija, μιας αινιγματικής γυναίκας με την οποία ο Faraday έχει κάποιον δεσμό που θα τον ανακαλύψει με τη πάροδο του χρόνου. Το παιχνίδι όντας εμπνευσμένο από διάφορα παραμύθια και κινηματογραφικά adventures, έχει στόχο να πει μια ιστορία που αφορά την αντιμετώπιση του άγνωστου στις αντιξοότητες.

Το Olija αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του έτους για Nintendo Switch και PC.