Η τρελή θεωρία που συνδέει τα Far Cry 6 και Far Cry 3… εξαιτίας μιας ουλής! 

Είναι αυτός ο Vaas;

Η τρελή θεωρία που συνδέει τα Far Cry 6 και Far Cry 3… εξαιτίας μιας ουλής!

Πριν μερικές ώρες το Far Cry 6 αποκαλύφθηκε και επίσημα με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο, αφού η Ubisoft αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει την τεράστια διαρροή που πραγματοποιήθηκε μέσα από το PlayStation Store. Πλέον γνωρίζουμε και επίσημα πως στο παιχνίδι θα πρωταγωνιστεί ο Giancarlo Esposito, ευρέως γνωστός για το ρόλο του ως ‘Gustavo Fring’ στη λατρεμένη τηλεοπτική σειρά Breaking Bad.

Ο χαρακτήρας που θα ενσαρκώνει στο παιχνίδι ονομάζεται Anton Castillo και είναι ένας δικτάτορας που προσπαθεί να επαναφέρει τη χώρα του στις ένδοξες εποχές της, με οποιονδήποτε τρόπο, ενώ τα καταπιεστικά του δεσμά έχουν ξεσηκώσει επανάσταση. Στο εξώφυλλο που διέρρευσε όμως, δεν πρωταγωνιστεί μόνος του. Αντιθέτως, βλέπουμε και τον γιο του, τον Diego. Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του παιχνιδιού, ο νεαρός θα ακολουθήσει τα ‘αιματοβαμμένα βήματα’ του πατέρα του και για να υπάρχει στο εξώφυλλο, σίγουρα θα έχει σημαντικό ρόλο και στο παιχνίδι.

Το αξιοσημείωτο είναι πως μία μικρή λεπτομέρεια στο πρόσωπο του νεαρού, πυροδότησε έναν τεράστιο κύκλο εικασιών που θέλει το Far Cry 6 να είναι prequel που μάλιστα συνδέεται με το Far Cry 3. Όπως μπορείτε να δείτε, ο χρήστης του Twitter, Joe Skrebels, επισήμανε μια ομοιότητα του Diego και του Vaas Montenegro, του λατρεμένου villain από το Far Cry 3.

Και οι δύο χαρακτήρες φέρουν μια ουλή στο φρύδι, η οποία φαίνεται σχεδόν ολόιδια. Παράλληλα, και τα πρόσωπά τους γενικότερα φαίνεται να μοιάζουν αρκετά. Αυτό σημαίνει πως το Far Cry 6 ίσως να είναι το παιχνίδι, στο θα δούμε πως ο Diego βυθίστηκε στην τρέλα και την παράνοια και έγινε ο Vaas που γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια.

Βέβαια, δεν ταιριάζουν απόλυτα όλα τα στοιχεία. Πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχει δυστυχώς μια μεγάλη ‘κόκκινη σημαία’ για την εγκυρότητα αυτή της θεωρίας. Ο Vaas είχε αυτό το σημάδι μόνο στα live-action διαφημιστικά που είχε γυρίσει η Ubisoft και όχι στο κανονικό παιχνίδι. 

Σίγουρα πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε μαζί τον Giancarlo Esposito και τον Michael Mando, δύο ηθοποιοί των όποιων τα μονοπάτια έχουν ενωθεί ξανά στο παρελθόν στο τηλεοπτικό σόου Better Call Saul. Το τι ακριβώς ετοιμάζει η Ubisoft θα γίνει ξεκάθαρο σε λίγες ώρες από τώρα, αφού το μεγάλο Ubisoft Forward event έχει δρομολογηθεί για τις 12 Ιουλίου.

11 σχολιο(α)