Η Amazon καθυστερεί ξανά το open-world MMO της New World

Μετατίθεται για την άνοιξη του 2021
11 Ιουλίου 2020 20:10
Η Amazon καθυστερεί ξανά το open-world MMO της New World

Όπως έγινε γνωστό στον επίσημο Twitter λογαριασμό του παιχνιδιού, το νέο open-world MMO της Amazon, ονόματι New World, θα καθυστερήσει ύστερα από το σχετικό feedback που έλαβε από τους testers. Το παιχνίδι αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου. Ωστόσο, η εταιρία θέλοντας να παραδώσει μια συναρπαστική εμπειρία χωρίς προβλήματα στους gamers, συμπεριλαμβανομένου του middle και endgame περιεχομένου, άλλαξε το πλάνο της κι έτσι πλέον μετατίθεται για την άνοιξη του 2021.

Η εν λόγω ανακοίνωση έρχεται μόλις μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση πως ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι της, το free-to-play shooter Crucible, επιστρέφει σε closed beta, καθώς οι αντιδράσεις των παικτών δεν ήταν οι αναμενόμενες.

Έτσι, μετά και την καθυστέρηση του New World, η Amazon μένει με μόλις έναν τίτλο που -ίσως- κυκλοφορήσει σύντομα. Ο λόγος για το Pac-Man Live Studio, το οποίο αφορά μια νέα version του γνωστού «ήρωα» που θα μπορεί να παιχτεί απευθείας από το Twitch. Παρ' όλ' αυτά, αν και το συγκεκριμένο ήταν να κυκλοφορήσει όπως είχε ανακοινωθεί πριν δυο μήνες τον Ιούνιο, αυτή τι στιγμή στο site του παιχνιδιού αναγράφεται πως έρχεται «σύντομα».

Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.