Το Superhot: Mind Control Delete έρχεται και είναι δωρεάν για τους κατόχους του αρχικού παιχνιδιού

Πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα πρόκειται να δωρίσει το στούντιο
11 Ιουλίου 2020 09:05
Το Superhot: Mind Control Delete έρχεται και είναι δωρεάν για τους κατόχους του αρχικού παιχνιδιού

Αν είστε κάτοχοι του puzzle shooter SUPERHOT ή της VR έκδοσής του, το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2016 πουλώντας περίπου 2 εκατομμύρια αντίτυπα, τότε τα νέα τότε είναι χαρμόσυνα. Το sequel Superhot: Mind Control Delete κυκλοφορεί σε μερικές ημέρες και θα διατεθεί δωρεάν στους κατόχους του αρχικού τίτλου.

Το Superhot: Mind Control Delete, το οποίο βρίσκονταν για αρκετά χρόνια σε early access, είχε αρχικά σχεδιαστεί να κυκλοφορήσει ως δωρεάν expansion. Ωστόσο, η εισαγωγή τόσο πολλών νέων χαρακτηριστικών, οδήγησε την ομάδα να το κυκλοφορήσει ως standalone τίτλο, χωρίς να είναι απαραίτητο κάποιος να είναι κάτοχος του αρχικού τίτλου.

Στο sequel οι παίκτες για ακόμα μια φορά θα διεισδύσουν στους πυρήνες του 'συστήματος', με στόχο να ανακαλύψουν τα κρυμμένα μυστήρια του κόσμου του, ο οποίος όπως δήλωσε το στούντιο θα είναι 4 φορές μεγαλύτερος. Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία μα πολεμήσουν καινούργιους εχθρούς με τη χρήση νέων μηχανισμών και όπλων.

Η SUPERHOT Team ξεκαθαρίζει, ωστόσο, πως oι παίκτες θα έχουν δικαίωμα μόνο για ένα δωρεάν αντίγραφο του Mind Control Delete, εφόσον έχουν αγοράσει το πρωτότυπο, ενώ όσοι απέκτησαν το Superhot από giveaways δεν θα έχουν αυτή τη δυνατότητα. Οι PC gamers θα δουν το παιχνίδι να προστίθεται στη λίστα του Steam, GOG ή Epic Games Store λογαριασμού τους, όπως αντίστοιχα και οι κάτοχοι PS4 θα δουν το παιχνίδι στην βιβλιοθήκη τους λίγο μετά το launch. Οι κάτοχοι Xbox One θα δουν ένα επίσημο μήνυμα στο inbox τους με τον κωδικό του παιχνιδιού, ενώ όσοι είχαν αποκτήσει το παιχνίδι στο Switch, θα πρέπει να αποδείξουν την αγορά του στην ομάδα πρώτα με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ και εκείνοι θα τους στείλουν πίσω κωδικό για την PC ωστόσο έκδοση.

Το Superhot: Mind Control Delete αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου για PC, Xbox One και PS4, ενώ οι κάτοχοι Switch θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο. Επίσης, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ομάδας, το παιχνίδι αναμένεται να διατεθεί και στις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X. Δείτε το trailer της ανακοίνωσης στον player που ακολουθεί.