Ο Crash Bandicoot εισβάλλει στα κινητά σας από μέρα σε μέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του Crash On The Run
09 Ιουλίου 2020 17:25
Ο Crash Bandicoot εισβάλλει στα κινητά σας από μέρα σε μέρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η King, δημιουργός του πασίγνωστου Candy Crush Saga, αποκάλυψε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της το ‘Crash Bandicoot: On the Run!’. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον λατρεμένο Crash, το οποίο θα καταφθάσει στις mobile συσκευές με Android ή iOS λειτουργικό σύστημα. Φυσικά, ο τίτλος θα είναι free-to-play και μπορείτε να εγγραφείτε πατώντας εδώ για να ειδοποιηθείτε για την τελική του κυκλοφορία.

Από μέρα σε μέρα, λοιπόν, θα κληθείτε να αποτρέψετε τον σατανικό Doctor Neo Cortex από το να κατακτήσει το multiverse. Το αξιοσημείωτο είναι πως δεν είστε υποχρεωμένοι να παίξετε με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα και αντ' αυτού έχετε την ελευθερία να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων skins. Φυσικά, θα επισκεφτείτε πίστες που θα θυμίζουν τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, ενώ θα έρθετε αντιμέτωποι και με γνώριμους εχθρούς.

Το gameplay του Crash Bandicoot: On the Run! θυμίζει άλλους αντίστοιχους mobile τίτλους, όπως είναι για παράδειγμα το Temple Run. Ως παίκτες θα πρέπει να κάνετε swipe δεξιά ή αριστερά στην οθόνη σας για να αποφύγετε εμπόδια, ενώ ο χαρακτήρας τρέχει. Το παιχνίδι δεν μένει όμως μόνο σε αυτό. Όπως δείχνει και το trailer που ακολουθεί, θα μπορείτε να κάνετε craft όπλα, να πετάξετε αντικείμενα στους εχθρούς, ενώ θα πρέπει να διαχειριστείτε και να επεκτείνετε τη βάση της Coco. Τέλος, θα υπάρχει η δυνατότητα να παίξετε και με φίλους.

Το Crash Bandicoot: On the Run! δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.