Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το World of Warcraft: Shadowlands (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ματιά στις νέες προσθήκες
09 Ιουλίου 2020 13:28
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το World of Warcraft: Shadowlands (ΒΙΝΤΕΟ)

Το φως της δημοσιότητας είδε ένα νέο developer update που αφορά το τι έρχεται στο World of Warcraft Shadowlands. Το βίντεο επικεντρώθηκε κυρίως στο endgame περιεχόμενο, με τα covenants να κερδίζουν το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας.

Προφανώς το μεγαλύτερο νέο έχει να κάνει με την ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία έχει τεθεί για το φθινόπωρο. Επιπλέον, η beta είναι σχεδόν έτοιμη και θα διεξαχθεί με invites την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το level cap είναι τώρα στο 60 και το endgame περιλαμβάνει τέσσερα νέα covenants, τα οποία όπως ανέφεραν θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο σύνολο του παιχνιδιού, όντας όπως περιέγραψαν «character-defining». Οι παίκτες με το που επιλέξουν κάποιο covenant θα μπορούν να ξεκλειδώσουν νέα abilities, cosmetics και διάφορες επιβραβεύσεις. Επίσης, θα λάβουν επιλογές soulbinds, ανοίγοντας έτσι ένα συναρπαστικό σύστημα που θα παρέχει διασκεδαστικούς τρόπους δημιουργίας νέων χαρακτήρων.

Το World of Warcraft: Shadowlands αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο για PC. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε το σχετικό βίντεο στον player που ακολουθεί.