Το νέο Test Drive Unlimited Solar Crown είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πρώτο teaser trailer
08 Ιουλίου 2020 10:26
Το νέο Test Drive Unlimited Solar Crown είναι γεγονός (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Nancon -προηγουμένως γνωστή ως Bigben Interactive- αποκάλυψε το ολοκαίνουριο Test Drive. Η λατρεμένη racing σειρά επιστρέφει, λοιπόν, έπειτα από αρκετά χρόνια στον 'πάγο', με το Test Drive Unlimited Solar Crown.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Nancon Connect σόου είδαμε ένα teaser trailer με κοντινά πλάνα από εξωτικά αυτοκίνητα και ένα γυναικείο παπούτσι. Στο τέλος του βίντεο αποκαλύφθηκε το όνομα του παιχνιδιού, το οποίο δεν είναι καθόλου τυχαίο. Στα προηγούμενα κεφάλαια, το Solar Crown ήταν το όνομα ενός in-game competition, το οποίο σίγουρα θα δούμε όχι απλώς να επιστρέφει, αλλά να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για την ιστορία, το Test Drive Unlimited Solar Crown αναπτύσσεται από την KT Racing. Πρόκειται για την γαλλική ομάδα ανάπτυξης που ευθύνεται για τα πρόσφατα WRC παιχνίδια, το V-Rally 4 και το TT Isle of Man. Το στούντιο αναμένεται να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία από τα προηγούμενα παιχνίδια του, όπως είναι για παράδειγμα η physics μηχανή των WRC.

Τέλος, να σημειωθεί πως για την ώρα δε γνωρίζουμε που θα τοποθετείται ο τίτλος, αλλά οι δημιουργοί έχουν υποσχεθεί πως θα προσφέρουν έναν κόσμο 1:1 κλίμακας, υπογραμμίζοντας πως αν βλέπετε κάτι, θα μπορείτε να πάτε εκεί. Τέλος, δε γνωρίζουμε ούτε την ημερομηνία ούτε τις πλατφόρμες κυκλοφορίας, πέρα από το γεγονός ότι το παιχνίδι θα καταφθάσει στο Steam.