Εντελώς δωρεάν το Watch Dogs 2 σε λίγες ημέρες

Ένας ακόμα λόγος να συντονιστείτε στο Ubisoft Forward event
07 Ιουλίου 2020 17:02
Εντελώς δωρεάν το Watch Dogs 2 σε λίγες ημέρες

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, η Ubisoft βρίσκεται πλέον στην τελευταία ευθεία πριν το μεγάλο Ubisoft Forward event της. Στο πλαίσιό του θα δούμε τη μεγάλη gameplay παρουσίαση του Assassin’s Creed Valhalla, ολόφρεσκα πλάνα από το επερχόμενο Watch Dogs Legion, καθώς και υλικό από πολλά ακόμη παιχνίδια που ετοιμάζει η γαλλική εταιρεία.

Πέρα από τις παρουσιάσεις των νέων παιχνιδιών της, η Ubisoft έχει και ένα δώρο για τους παίκτες. Συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης αναφέρει πως όσοι συνδεθούν με τον Uplay λογαριασμό τους, θα λάβουν ένα δωρεάν αντίτυπο του Watch Dogs 2. Αν και δε διευκρινίζεται, πρόκειται πιθανότατα για την έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Συντονιστείτε, λοιπόν, στις 12 Ιουλίου και 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) στο Unboxholics.com για αναλυτικές οδηγίες σχετικά με το πως να αποκτήσετε το Watch Dogs 2, αλλά και για πλήρης κάλυψη όλων των ανακοινώσεων του Ubisoft Forward. Τέλος, παρακάτω θα βρείτε και ένα ολοκαίνουργιο trailer που μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε το event.