Μάλλον βρήκατε το νέο σας wallpaper – Νέες πανέμορφες εικόνες από το Horizon Forbidden West

Φάτε μάτια ψάρια!
06 Ιουλίου 2020 10:33
Μάλλον βρήκατε το νέο σας wallpaper – Νέες πανέμορφες εικόνες από το Horizon Forbidden West

Ένα τίτλος που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο πρόσφατο event του PlayStation 5 και χωρίς αμφιβολία κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των gamers, ήταν το Horizon Forbidden West. Η νέα περιπέτεια της Aloy έχει δημιουργηθεί εξ’ αρχής για τη νέα γενιά και όπως ήταν αναμενόμενο, η Guerilla Games έκανε πάλι τα μαγικά της με τον τεχνικό τομέα.

Τώρα, το στούντιο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας δύο νέα πανέμορφα screenshots. Σε αυτά βλέπουμε δύο διαφορετικές τοποθεσίες που θα μπορούμε να εξερευνήσουμε στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειωθεί πως και στις δύο εικόνες υπάρχει η σημείωση Captured on PS5’ στο κάτω αριστερά μέρος. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν πρόκειται για gameplay εικόνες που απλά έχει απενεργοποιηθεί το HUD ή για cutscenes. Βέβαια, η ένδειξη αυτή σημαίνει πως τα γραφικά θα είναι αντιπροσωπευτικά και έτσι μπορούμε να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο από την τελική κυκλοφορία του τίτλου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τόσο το σχετικό tweet του στούντιο, όσο και τις δύο εικόνες ξεχωριστά.

Το Horizon Forbidden West, εφόσον όλα πάνε καλά, θα καταφθάσει το 2021 αποκλειστικά για το επόμενης γενιάς PlayStation 5. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ξανά το αρχικό trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας.