Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη παρουσίαση του Assassin’s Creed Valhalla (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο teaser για το Ubisoft Forward event
05 Ιουλίου 2020 18:39
Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη παρουσίαση του Assassin’s Creed Valhalla (ΒΙΝΤΕΟ)

Με την E3 να ακυρώνεται αναγκαστικά φέτος εξαιτίας της πανδημίας, κάθε εταιρία έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει ξεχωριστά το δικό της σόου για να μας παρουσιάσει τα παιχνίδια της. Πρόσφατα είχαμε δει την μεγάλη παρουσίαση της Sony για το PS5 και τώρα σειρά παίρνει η Ubisoft.

Αναλυτικότερα, όπως γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό, η γαλλική εταιρία έχει δρομολογήσει για τις 12 Ιουλίου το Ubisoft Forward event. Πρόκειται για τον ψηφιακό αντικαταστάτη της συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιούσε παραδοσιακά κάθε χρόνο στην E3 η εταιρία. Έτσι, λοιπόν, από το event μπορούμε να περιμένουμε πολλές ανακοινώσεις, εκπλήξεις και gameplay πλάνα.

Ήδη γνωρίζουμε επίσημα πως θα δούμε φρέσκο υλικό από τα Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla και Hyper Scape. Παράλληλά, τον τελευταίο καιρό οι φήμες γύρω από το Far Cry 6 έχουν φουντώσει, ενώ είναι ασφαλές να εικάσουμε πως θα μάθουμε και νεότερα για τα Skull & Bones, Beyond Good & Evil 2, Gods and Monsters και Rainbow Six Quarantine.

Για να προετοιμάσει το έδαφος, η Ubisoft έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το event, με πλάνα από τα Watch Dogs Legion και Assassin’s Creed Valhalla. Δείτε το μέσα από τον player που ακολουθεί.