Θέλετε να παίξετε το Horizon Zero Dawn στο PC σας; - Αυτές είναι οι απαιτήσεις συστήματος

Ελάχιστες και προτεινόμενες προδιαγραφές για τον τίτλου του PlayStation
05 Ιουλίου 2020 18:21
Θέλετε να παίξετε το Horizon Zero Dawn στο PC σας; - Αυτές είναι οι απαιτήσεις συστήματος

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Guerilla αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πρώτες αναλυτικές τεχνικές λεπτομέρειες για την PC έκδοση του Horizon Zero Dawn. Η αποκλειστικότητα του PS4 θα έρθει μετά περίπου τρία χρόνια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με αρκετές αναβαθμίσεις και προσθήκες. Πολλοί είναι, επομένως, αυτοί που αναρωτήθηκαν αν το PC τους είναι ικανό να ανταπεξέλθει, για να βιώσουν ξανά ή ενδεχομένως για πρώτη φορά, την μοναδική περιπέτεια της Aloy.

Η απορία λύθηκε πλέον, χάρη στο Epic Games Store. Συγκεκριμένα, η σελίδα του τίτλου αναρτήθηκε στο ψηφιακό κατάστημα της Epic και περιλαμβάνει τις απαιτήσεις συστήματος. Οι ελάχιστές προδιαγραφές φαίνεται να είναι σχετικά βατές, ειδικά αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι με αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακά γραφικά ακόμα και σήμερα. Αναλυτικότερα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον έναν Intel Core i5 2500K, 8GB μνήμης RAM και μια GTX 780 ή καλύτερη κάρτα γραφικών.

Περνώντας στις προτεινόμενες απαιτήσεις, ο πήχης ανεβαίνει αρκετά, όπως μπορείτε να δείτε και από την εικόνα που ακολουθεί.

Το Horizon Zero Dawn θα καταφθάσει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τις 7 Αυγούστου, με τιμή που θα ανέρχεται σε €49.99.