O Gus του Breaking Bad παίζει σε ένα "τεράστιο" παιχνίδι και δεν μας λέει σε ποιο

Και θα μαντέψουμε πως κάνει τον villain
03 Ιουλίου 2020 11:08
O Gus του Breaking Bad παίζει σε ένα "τεράστιο" παιχνίδι και δεν μας λέει σε ποιο

Ο Giancarlo Esposito είναι πραγματικά από εκείνους τους ηθοποιούς που έχουν γεννηθεί για να παίζουν villains, έχοντας γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της τηλεόρασης με το ρόλο του ως Gus Fring. Ο αστέρας των Breaking Bad, Better Call Saul και The Mandalorian μάθαμε πως ετοιμάζεται τώρα και για ένα μεγάλο βήμα στον gaming κόσμο.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Collider, ο Esposito έκανε έναν όχι και τόσο διακριτικό υπαινιγμό, αποκαλύπτοντας πως έχει δουλέψει με ένα νέο είδος τεχνολογίας σε ένα τεράστιο παιχνίδι. Βέβαια, ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα, αφήνοντας τις φήμες και τις εικασίες να οργιάζουν.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο έμπιστος αναλυτής της βιομηχανίας, Daniel Ahmad, γνωστοποίησε πως θα δούμε το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχει ο Esposito μέσα στον Ιούλιο.

Το δύο μεγαλύτερα events του Ιουλίου είναι αυτό του Xbox και αυτό της Ubisoft, οπότε πιθανότατα θα μάθουμε περισσότερα για το project σε κάποιο από αυτά. Πολλοί εικάζουν πως ο Esposito θα είναι ο επόμενος ‘κακός’ της σειράς Far Cry, ένας ρόλος που σίγουρα θα του πήγαινε γάντι!